KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Tesco pokračuje na Slovensku v investíciách

Reťazec aktuálne dokončil modernizáciu supermarketu vo Vrábľoch, ktorý otvoril ešte v roku 2006. V danom čase išlo o prvý obchod tohto formátu, ktorý Tesco na Slovensku prevádzkovalo.

 

tesco vrable

 

„Tesco prináša zákazníkom na Slovensku ich obľúbené potraviny už 25 rokov. Za ten čas sa stalo neoddeliteľnou súčasťou života rodín naprieč krajinou – ako miesto na nákup, na prácu, silný partner slovenských dodávateľov i dobrý sused v komunitách. Po otvorení nového supermarketu v nitrianskom OD Prior v júni 2021 pokračujeme v krátkom čase ďalšou investíciou v Nitrianskom kraji. Predstavujeme zmodernizovanú predajňu s rozšírenou predajnou plochou v meste Vráble, kde Tesco pôsobí už 15 rokov. Zlepšený supermarket Tesca ponúkne zákazníkom široký sortiment výrobkov. Ide o čerstvé a trvanlivé potraviny i ďalšie produkty, a to vrátane výrobkov našej vlastnej značky či napríklad rozšíreného sortimentu alternatívnych potravín, teda pre ľudí so špeciálnymi výživovými potrebami,“ hovorí Martin Kuruc, generálny riaditeľ Tesca na Slovensku.


Plocha predajne na Hlavnej ulici vo Vrábľoch sa po prestavbe zväčšila o polovicu – konkrétne na 1 500 m2. Zákazníci si budú môcť vybrať z rozšíreného sortimentu viac ako 10-tisíc položiek. Aj vo vynovenom supermarkete budú k dispozícii inovácie ako nákup so Scan&Shop či jeho mobilná verzia Scan&Shop mobile vo forme aplikácie pre smartfóny. Službu Scan&Shop zákazníci vo Vrábľoch využívajú už niekoľko rokov – umožňuje im rýchly a komfortný nákup so skenerom, zákazníci vkladajú vybrané produkty rovno do vlastnej tašky bez potreby ich ďalšieho vykladania pri pokladnici. V predajni vo Vrábľoch aktuálne pribudli v rámci pokladničnej zóny k štyrom existujúcim aj dve nové samoobslužné pokladnice. Zmodernizovaná predajňa Tesca prináša pracovnú príležitosť pre zhruba 30 ľudí.


Vynovená predajňa Tesca vo Vrábľoch je otvorená od pondelka do soboty od 6.00 hod. do 21.00 hod., v nedeľu od 7.00 hod. do 21.00 hod.


Tesco je už 25 rokov dobrým susedom v komunitách všade tam, kde pôsobí. Pri príležitosti predstavenia zmodernizovaného supermarketu vo Vrábľoch Tesco daruje 1 € z každého nákupu nad 10 € – v termíne od 6. do 8. augusta – miestnej Materskej škole Meduška na vytvorenie krajšieho a bezpečnejšieho dvora na hranie pre deti.


Zdroj a foto: Tesco


(pp)

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk