HEINEKEN Slovensko uvádza pivo novoročných predsavzatí

Novinka Heineken® 0.0 je určená pre všetky milovníčky a všetkých milovníkov prémiového piva, ktorí si z rôznych dôvodov nemôžu alebo nechcú vychutnať jeho alkoholický variant.

 

heineken 0 0 v


Celosvetovo známy svetlý ležiak bol na Slovensku doposiaľ dostupný len v alkoholickom variante, teraz prichádza vo verzii bez alkoholu. Heineken® 0.0 je osviežujúci nealkoholický ležiak varený podľa špeciálnej receptúry, ktorá mu dodáva typickú vyváženú chuť. K dispozícii je v 0,5 l plechovke a postupne bude dostupný vo všetkých maloobchodných sieťach.


Heineken Slovensko pri uvedení novinky nadviazal na celosvetovú kampaň značky Heineken® podporenú claimom „Teraz už môžeš“ (Now you can). Jej súčasťou je využitie stále populárnejšej tradície aj u nás na Slovensku - Suchý január (Dry January). Cieľom je podporiť ľudí, aby sa počas tohto mesiaca zdržali konzumácie alkoholu.

 

Vďaka tomu, že Heineken® 0.0 neobsahuje alkohol, zákazníci si ho bez výčitiek môžu vychutnať aj počas tohto obdobia. Heineken® 0.0 je tak neoficiálnym pivom novoročných predsavzatí.


Zdroj: Heineken

 

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk