KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Pivo inšpirované Jozefom Miloslavom Hurbanom

Značka Zlatý Bažant prichádza s exkluzívnymi novinkami v podobe troch pivných špeciálov: IPA, Pšeničné a Polotmavý Bock.

 

zlaty bazant hurban legend

 

Pivovarníci z Hurbanova sa pri tohtoročnej inovácii inšpirovali výraznou osobnosťou našich dejín, Jozefom Miloslavom Hurbanom. Svoj hold sa mu rozhodli vzdať tým najlepším z hurbanovského pivovaru – poctivým slovenským pivom. Výsledkom je nový rad troch pivných špeciálov Zlatý Bažant Hurban Legend, varených s precíznosťou, podľa originálnej receptúry a s použitím unikátnych technologických postupov.


Trojica pivných špeciálov Zlatý Bažant Hurban Legend sa ukrýva vo fľašiach s umeleckým, priam nadneseným surrealistickým dizajnom. Hlavným motívom je podobizeň J. M. Hurbana prepojená s Hurbanovom a miestnym pivovarom, ktorého symbolom je čiapka symbolizujúca kupolu hurbanovskej hvezdárne spolu s bažantom.


ZLATÝ BAŽANT HURBAN LEGEND PŠENIČNÉ ZA STUDENA CHMELENÉ


Prvý z hurbanovských špeciálov zaujme už na prvý pohľad svojou slamovo žltou farbou. Ukrýva výber špeciálnych amerických chmeľov a pšeničný slad. Pivo je chmelené za studena, čo mu dodáva jeho charakteristickú chuť. 

 

Balenie: sklenená fľaša 0,33 l a sud 15 l
Obsah alkoholu: 4,9 % obj.
Stupňovitosť: 11,5 %

 

ZLATÝ BAŽANT HURBAN LEGEND IPA


V pive Zlatý Bažant Hurban Legend IPA možno ucítiť med, ananás aj citrusy, a to na horkom pozadí s plnou sladovou chuťou. Vyvážený súzvuk chutí zabezpečili tri druhy sladov. Uvarené je z kombinácie plzenského, karamelového a pšeničného sladu a štyroch odrôd chmeľov - Kazbek, Chinook, Cascade a Citra, použitého pre studené chmelenie.

 

Balenie: sklenená fľaša 0,33 l a sud 15 l
Obsah alkoholu: 6,5 % obj.
Stupňovitosť: 15,6 %

 

ZLATÝ BAŽANT HURBAN LEGEND POLOTMAVÝ BOCK


Jantárový ležiak s plnou karamelovou chuťou a s krémovou penou uzatvára trojicu legiend. Polotmavá „šestnástka“ vznikla vďaka praženému sladu.


Balenie: sklenená fľaša 0,33 l a sud 15 l
Obsah alkoholu: 6,5 % obj.
Stupňovitosť: 16,0 %


Všetky tri pivné špeciály Zlatý Bažant Hurban Legend sú dostupné vo fľašiach od konca apríla v maloobchodných sieťach aj v praktickom prenosnom štvorbalení a rovnako vo vybraných podnikoch aj v čapovanej podobe.


Zdroj: Heineken Slovensko

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk