KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Zima s Karpatským KB škorica a klinček

KB Skorica Klincek m

 

Do portfólia Karpatského KB pribudol ďalší prírastok – Karpatské KB škorica a klinček. Prichádza po minuloročnom úspechu Karpatského KB Hruška.


Nápoj sa dá konzumovať samostatne, v miešaných nápojoch, ale napríklad aj v dezertoch či tradičných koláčoch. Karpatské KB škorica a klinček je nápoj s príjemnou korenistou vôňou. Pri konzumácii vyniká jemná chuť škorice a klinčeka, ktoré sú v harmonickej súhre s medom a vínnym destilátom.


Po minuloročnom úspechu Karpatského KB Hruška sme sa rozhodli ponúknuť našim zákazníkom ďalší ochutený variant tradičného a dobre známeho ´KB-čka´. Tentokrát prichádzame s novinkou, ktorá je ideálnou voľbou aj pre horúce miešané nápoje. Škoricová vôňa a korenistá chuť klinčeka sa v nich príjemne rozvinú a vyniknú. Tieto chute sa už tradične spájajú s Vianocami a zimným obdobím, nápoj si však možno vychutnať kedykoľvek počas roka,“ opisuje blendmaster Ing. Peter Ďuriš.


Škorica vo všeobecnosti patrí medzi obľúbené koreniny, nielen vďaka svojej chuti, ale aj špecifickej vôni, ktorá stimuluje mozgovú aktivitu. Legendy dokonca hovoria, že v dávnych časoch bola cenná a niekoľkonásobne drahšia ako striebro. Obľúbená kombinácia s klinčekom dokonale zapadá do koloritu vianočných sviatkov.


Novinka je distribuovaná s receptom na horúci nápoj „Karpatský punč“ na papierovej visačke.


Viac inšpirácií na horúce, ale i studené miešané drinky od profesionálneho barmana je dostupných na webovej stránke www.karpatskebrandy.sk.

 

KB Skorica Klincek

 

PR

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk