KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Martin Baláž prevzal zodpovednosť za vedenie Prologis

Od roku 2019 zastával pozíciu country managera pre Českú republiku a Slovensko. Od 1. decembra 2022 prevzal zodpovednosť za ďalší trh a posunie sa na pozíciu senior viceprezidenta a country managera pre Českú republiku, Slovensko a Maďarsko.

 

martin balaz v


Priamym nadriadeným Martina Baláža je Paweł Sapek, senior viceprezident a regionálny riaditeľ spoločnosti Prologis pre región strednej Európy.


Rozšírenie Martinových kompetencií z geografického aj obchodného hľadiska prichádza po troch rokoch, počas ktorých dosahoval vynikajúce výsledky a stál za úspechom spoločnosti Prologis v Českej republike a na Slovensku.


„Prologis prechádza v strednej Európe vývojom, z ktorého som nadšený a na svoju novú pôsobnosť sa teším,“ hovorí Martin Baláž. „Uplynulé tri roky boli v logistickom sektore jedny z najnáročnejších, aké si pamätáme, ale vďaka vášni a odhodlaniu našich tímov sme silnejší ako kedykoľvek predtým. Je pre mňa cťou pokračovať vo vedení našich ľudí v Českej republike a na Slovensku a zároveň prevziať zodpovednosť za aktivity spoločnosti Prologis v Maďarsku.“

 

Vo svojej novej funkcii sa Martin Baláž zameria na rozvoj tímov Prologis v celom regióne. Jeho vízia vedenia zameraná na špičkové služby zákazníkom, ktoré presahujú rámec štyroch stien a strechy skladových priestorov, je prísľubom ďalšieho významného kroku vpred.

 

Zdroj: Prologis

 

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk