KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Pilulka.sk má nové vedenie

Ján Šaulič nastupuje od 1. júna 2022 na pozíciu Country Managera a bude zodpovedný za riadenie Pilulky na Slovensku. S novým vrcholovým manažérom prichádzajú aj zmeny v organizačnej štruktúre, ktoré majú za cieľ pripraviť spoločnosť na tohtoročný vstup na maďarský, rakúsky a nemecký trh.

 

jan saulic

 

Ján Šaulič pôsobil 25 rokov vo FMCG segmente, pričom väčšina jeho profesného života bola úzko spojená so spoločnosťou Red Bull, kde posledných 8 rokov pôsobil na pozícii General Manager Czech Republic & Slovakia. Svoje bohaté skúsenosti získaval v tejto spoločnosti už predtým, na pozícii Commercial Director for Czech Republic & Slovakia a Brand manager.

 

„Ešte nedávno som vnímal Pilulku hlavne ako online lekáreň. Dnes už viem, že Pilulka je oveľa viac. Poznal som ju ako inovatívnu spoločnosť, ktorá má snahu uľahčiť starostlivosť o zdravie a podporiť zdravý životný štýl. Práve túto myšlienku chcem predať čo najväčšiemu počtu zákazníkov. Zároveň chcem spolu s tímom, ktorého výsledky vnímam s veľkým rešpektom, pokračovať v neustálom zlepšovaní zákazníckej skúsenosti tak, aby sa Pilulka stala prvou voľbou a platformou pri riešení všetkých potrieb v oblasti zdravia,“ hovorí Ján Šaulič, Country Manager Pilulka.sk.

 

„Rozšírením najužšieho vedenia na Slovensku o Jána Šauliča dochádza taktiež ku zmene doterajšej štruktúry riadenia Pilulky. Zmena reflektuje taktiež pripravované rozširovanie Pilulky do ďalších regiónov Európy. Okrem riadenia pobočky na Slovensku počítame s Jánom taktiež do strategického riadenia celej skupiny,“ hovorí Martin Kasa, spoluzakladateľ a člen predstavenstva Pilulky.

 

Pilulka zamestnáva na Slovensku cez 100 ľudí. Marta Herzánová a Ľuboš Baran, ktorí spoločnosť na Slovensku viedli, zostávajú vo vedení spoločnosti na pozícii finančnej riaditeľky, resp. prevádzkového riaditeľa. Pilulka má na Slovensku veľké rastové ambície a posilnenie vedenia je nutným krokom k ich naplneniu. Ambíciou celej skupiny je stať sa dominantným hráčom elektronického zdravotníctva v strednej Európe a nahradiť klesajúci offline lekárenský trh.

 

Zdroj: Pilulka

 

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk