KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Coca-Cola HBC Česko a Slovensko má novú marketingovú riaditeľku

Marketing spoločnosti Coca-Cola HBC bude po novom riadiť Martina Lovětínská. Do Česka sa vracia po ôsmich rokoch na vysokých manažérskych pozíciách v zahraničných pobočkách.

 

martina lovetinska

 

Vo funkcii teraz v Česku vystriedala Joonasa Mäkilu, ktorý sa rozhodol v profesionálnej kariére pokračovať cestou vlastného podnikania.


Martina Lovětínská pôvodne začala svoju kariéru v systéme Coca-Cola ako analytička pre kľúčových zákazníkov v českej pobočke Praha-Kyje. Počas nasledujúcich rokov prešla v Coca-Cola HBC viacerými pozíciami v komerčných tímoch. V roku 2013 prijala ponuku z Coca-Cola HBC Taliansko, kde dva roky pôsobila ako marketingová riaditeľka. Potom sa v rámci skupiny presunula do Írska, kde v pozícii marketingovej riaditeľky štyri roky podporovala inovácie na poli produktov. Nasledoval rok v úlohe obchodnej riaditeľky, kde riadila rast výnosov a hodnôt pre firemných zákazníkov a v roku 2019 tiež nasadenie podnikového systému SAP4Hana. Marketingovou riaditeľkou Coca Cola HBC Česko a Slovensko je od mája 2021.


Svoj odchod do zahraničia pred ôsmimi rokmi M. Lovětínská označuje za mimoriadnu príležitosť, ktorá ju motivovala k vystúpeniu z komfortnej zóny. Jazykovú bariéru taliančiny prelomila v Taliansku veľmi rýchlo, na kariérnej ceste sa jej osvedčila otvorenosť novým kultúram, zvedavosť i ochota učiť sa nový podnikateľský kontext a nadväzovať vzťahy s novými tímami a kolegami. Nadobudnuté skúsenosti a znalosti teraz prichádza uplatniť späť do Česka, kde svoju profesijnú dráhu v roku 1995 začala.


Zdroj: Coca-Cola HBC

 

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk