KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Ministerstvo pôdohospodárstva má nového hovorcu

machalik mNovým hovorcom ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR je od 1. júna 2016 Vladimír Machalík. Vladimír Machalík je absolventom Katedry žurnalistiky na Univerzite Komenského v Bratislave.



Public relations a komunikáciu študoval vo Veľkej Británii na Chartered Institute of Public Relations, Cambridge Marketing College, v Londýne na London School of Economics a na berlínskej Quadriga University. Od roku 2006 pôsobil vo Volkswagen Slovakia, bol zodpovedný za internú a externú komunikáciu. V roku 2009 sa stal aj hovorcom automobilky. V minulosti pôsobil v denníku Pravda, ekonomickej redakcii TASR a v Európskej komisii, na generálnom riaditeľstve pre podnikanie a priemysel v Bruseli.

„Rezort pôdohospodárstva je pre mňa profesionálnou výzvou, keďže poľnohospodárstvo a lesníctvo významne formujú obraz našej krajiny a vidieka,“ uvádza Vladimír Machalík. „Po desiatich rokoch na komunikácii v spoločnosti Volkswagen Slovakia som sa rozhodol prijať ponuku ministerky Gabriely Matečnej.“

Zdroj: redakcia

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk