KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Coca–Cola HBC s novým obchodným riaditeľom

riha coca cola mObchodným riaditeľom spoločnosti Coca–Cola HBC pre Česko a Slovensko sa stal Jan Říha. Doterajší obchodný a marketingový riaditeľ Petr Havlíček prechádza do korporátu Coca-Cola HBC.


Jan Říha začal svoju kariéru v Coca–Cola HBC v roku 1996 na obchodnom oddelení. Následne prešiel viacerými pozíciami ako regionálny manažér predaja, marketingový riaditeľ, manažér zákazníckeho centra. V roku 2011 sa stal národným obchodným riaditeľom, od roku 2014 zastáva súčasnú pozíciu národného manažéra pre kľúčových zákazníkov. V novej pozícii obchodného riaditeľa bude zodpovedný za obchodné funkcie a podporu obchodu, primárne Sales, Key Customer Management, Commercial Service a Commercial Capabilities.

 

Petr Havlíček, ktorý doposiaľ pôsobil na pozícii obchodného a marketingového riaditeľa, odchádza na vyššiu pozíciu priamo do centrály spoločnosti Coca-Cola HBC. Petr Havlíček nastúpi do funkcie Regional Premium Spirits Director a bude zodpovedný za riadenie obchodu a expanzívnej stratégie CC HBC v segmente prémiových alkoholických nápojov vybraných regiónov.

 

Svoju kariéru začal v CC HBC v roku 1998 na obchodnom oddelení, kde prešiel viacerými pozíciami. V 2006 riadil obchod na slovenskom trhu na pozícii národný manažér predaja SR. V roku 2011 bol vymenovaný za národného manažéra pre kľúčových zákazníkov ČR/SR. V roku 2014 sa Havlíček stal obchodným a marketingovým riaditeľom celej CC HBC pre ČR a SR. Na tejto pozícii následne v silných konkurenčných podmienkach výborne viedol obchodný tím a pomohol navýšiť obrat a profit spoločnosti.

 

Zdroj: redakcia

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk