KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Nový obchodný riaditeľ Kofoly pre gastro a impulz

komberec mOd mája t.r. prebral v Kofole zodpovednosť za segment gastro a impulz Petr Komberec (42), ktorý doteraz viedol v Kofole oddelenie Trade Marketingu. Doterajší riaditeľ Peter Szuma (40) sa vydáva za vlastným snom a rozbieha značku YIM & PIU, ktorá ponúkne domáce džemy a sirupy.

Nový riaditeľ pre gastro a impulz Petr Komberec vstúpil do gastronómie už vo svojich 22 rokoch, kedy začal prevádzkovať menšie pohostinstvo. Potom zbieral niekoľko rokov skúsenosti v marketingovom oddelení firmy O2. Do Kofoly nastúpil pred 10 rokmi ako regionálny manažér pre juhozápadné Čechy, kde bol zodpovedný za obchodný tím. Nasledne postúpil na pozíciu Trade Marketing Manager, kde mal postupne na starosti celý československý tím a stál za rozjazdom internetového e-shopu Kofola Napriamo alebo za neprehliadnuteľným vystavením produktov Kofola na mieste predaja.

V novej funkcii má Petr veľké plány. Okrem rozvoja existujúcich projektov, ako je priama distribúcia alebo akvizície nových zákazníkov, plánuje vstúpiť aj do ďalších oblastí. Čaká ho práca na rozbiehaní nových predajných kanálov, alebo tiež na ďalšom vzdelávaní obchodných zástupcov, ktorí by sa podľa neho mali viac sústrediť na rozvoj a starostlivosť o existujúcich zákazníkov.

Doterajší riaditeľ pre segment gastro a impulz Peter Szuma bol v Kofole od roku 2009. Stál pri akvizície značky Semtex, pomáhal v projektovom tíme priamej distribúcie a tiež pri prevzatí distribúcie produktovej rady Rauch. Počas jeho pôsobenia sa Kofola stala v gastro segmente číslom 1 na Slovenskom a číslom 2 v Českej republike. Peter si z Kofoly odnáša nové skúsenosti, podľa jeho slov najmä vieru v úspech, poznanie, že emócie do biznisu patria a tiež zlaté pravidlo "počítať, počítať, počítať". To všetko istotne uplatní v práci na značke YIM & PIU, ktorú v týchto dňoch rozbieha s nadšením sebe vlastným.

Zdroj: redakcia

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk