KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Vedenie firmy Max Sport má novú posilu

palka mTím slovenského výrobcu moderných funkčných potravín Max Sport určených pre širokú skupinu ľudí, ktorí chcú žiť aktívne a zdravšie, posilňuje Róbert Palka. Ten zastáva od 1. mája 2016 novú pozíciu obchodného riaditeľa pre Slovenskú a Českú republiku.

Vzhľadom na dynamicky sa rozširujúce obchodné aktivity vedúcej slovenskej značky v kategórii funkčných potravín, ktoré rozvíja na domácom ako aj na zahraničných trhoch, vznikla v spoločnosti Max Sport nová pozícia obchodného riaditeľa pre trh Slovenskej a Českej republiky. Riadenie obchodného tímu a predaj produktov značky Max Sport doma a v ČR od 1. mája 2016 zastrešuje Róbert Palka. Doterajší obchodný riaditeľ spoločnosti Peter Kulich zostáva aj naďalej lídrom obchodného tímu firmy, pričom sa bude zameriavať primárne na rozvoj exportných aktivít spoločnosti.

Róbert Palka má dlhoročné skúsenosti v rámci FMCG sektora. Do Max Sportu prišiel zo spoločnosti Intersnack, kde pôsobil s dvojročnou prestávkou od roku 2006 a kde dosiahol pozíciu riaditeľa predaja. V rokoch 2010 až 2011 zbieral profesionálne skúsenosti v spoločnosti Baliarne obchodu Poprad. Kariéru začal v roku 2001 v spoločnosti Nutricia Dairy Slovakia (neskôr premenovanej na Friesland Slovensko).

„Som rád, že som sa stal po rokoch pôsobenia v nadnárodných spoločnostiach členom čisto slovenskej firmy. V Max Sporte cítim energiu a hodnoty, na ktoré som aj ja osobne nastavený. Teším sa z toho, že môžem práve v tejto firme napĺňať svoj profesijný aj osobný cieľ, ktorým je prežívať život naplno a mať prácu, ktorá bude pomáhať nielen mne ale aj druhým ľuďom žiť a stravovať sa zdravšie,“ hovorí Róbert Palka, obchodný riaditeľ pre SR a ČR zo spoločnosti Max Sport.

Zdroj: redakcia

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk