KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Reťazec KiK otvoril v Nitre svoju stú predajňu

Pri tejto príležitosti zároveň finančne podporil nákup sto monitorov dychu na neonatologické oddelenia nemocníc prioritne v Nitrianskom samosprávnom kraji a ďalších nemocníc na Slovensku v rámci projektu „Mamička dýcham“, ktorý zastrešuje Nadácia Križovatka.

 

kik

 

V širokom sortimente novootvorenej predajne v Nitre nájdu zákazníci oblečenie, obuv a doplnky pre ženy, mužov aj deti. V ponuke je všetko, vrátane štýlových odevov v nadrozmerných veľkostiach, od spodnej bielizne a základných, tzv. basic kúskov až po moderné sezónne oblečenie. Nová predajňa však nie je len o móde, na zákazníkov tu čaká aj bohatá ponuka pomocníkov do domácnosti či darčekových a dekoratívnych predmetov, ktorými môžu zútulniť svoj domov či záhradu. Nitrania tu nájdu tiež sortiment vhodný pre kreatívne tvorenie, preto mu je v novej predajni v Nitre venovaný väčší priestor.


„Našim zákazníkom chceme byť stále bližšie a bližšie. Aj preto plánujeme v ďalšom roku otvoriť hneď päť nových predajní naprieč celým Slovenskom,“ vysvetľuje Radoslav Straka, obchodný riaditeľ spoločnosti KiK. Medzi nimi majú byť aj Šurany či Chorvátsky Grob. „Najzápadnejším miestom na Slovensku, kde zákazníci KiK nájdu, sú Malacky, na východe je to Snina," konštatuje R. Straka. Okrem otvárania predajní však KiK plánuje aj ďalšie renovácie existujúcich predajní, aby mali zákazníci čo najpríjemnejší zážitok z nákupu.


KiK už roky podporuje aj charitatívne projekty. Medzi organizácie, ktorým KiK dlhodobo pomáha, patrí aj Nadácia Križovatka, ktorej cieľom je vybaviť všetky novorodenecké a neonatologické oddelenia slovenských nemocníc monitormi dychu. Tie sú účinným prostriedkom v boji proti SIDS, teda proti syndrómu náhleho úmrtia dojčiat.

 

Zdroj: KiK

 

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk