KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Potraviny KRAJ hľadajú regionálnych dodávateľov korenín a byliniek

Aktuálne sa na predajných pultoch potravín KRAJ nachádzajú kvalitné produkty so slovenským pôvodom od viac ako 100 rôznych dodávateľov.

 

koreniny kraj


Tieto čísla však spoločnosť plánuje aj naďalej navyšovať, nakoľko sa jej od kupujúcich dostáva pozitívny ohlas na vybrané produkty a tiež vníma zvýšený dopyt po ďalších lokálnych potravinách. V súčasnosti má reťazec KRAJ záujem o nadviazanie spolupráce s novými dodávateľmi tradičných slovenských korenín, sušených byliniek či bylinkových zmesí.


„V rámci plánovaného rastu počtu dodávateľov chce spoločnosť TERNO real estate podpísať zmluvu s regionálnymi dodávateľmi korenín či byliniek, ktorí by rozšírili sortiment našich predajní KRAJ. Sme radi, že spolu s rastúcim záujmom o slovenské potraviny medzi zákazníkmi vnímame aj spokojnosť u dodávateľov. Veríme, že takýmto spôsobom dokážeme spropagovať malých výrobcov, a to najmä v týchto neľahkých pandemických časoch, keď boli mnohí z nich nútení prerušiť tradičné dodávky – napr. pre reštaurácie či iné stravovacie zariadenia – a hľadať iné spôsoby podnikania,“ povedal Marek Koštrna, marketing manager TERNO real estate.


Zdroj: TERNO real estate

 

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk