KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Doručovacie služby nezvládajú nápor pred Vianocami. Poradíme, ako balík doručiť s istotou včas

Každý rok sa opakuje tá istá situácia. Prepravcovia sú zaplavení balíčkami a nestíhajú. Čas doručenia veľakrát nedodržiavajú a zvozové depa praskajú vo švíkoch. Ak chcete poslať balík do zahraničia a neriskovať, že príde až po Vianociach, vyberte si služby, ktoré garantujú včasné dodanie.

 

doruecenie2018 v

 

Poradíme vám, ako nestáť nekonečné rady pred podacou prepážkou, a tiež, ako sa vyhnúť obavám, že darčeky firemným klientom alebo príbuzným budú doručené až začiatkom januára. Vyskúšali sme za vás niekoľko služieb, ktoré dokážu doručiť balík naozaj včas, a navyše ponúkajú i sympatické predvianočné zľavy pri objednaní.


Jednou z tých, ktorá vyššie uvedené kritériá spĺňa, je služba Balík do zahraničia. Zásielky posiela do 220 krajín sveta, a navyše má jednu z najnižších cien na našom trhu. Vďaka tomu, že balíky rozposiela v tisícových nákladoch, dokáže ponúknuť výrazne výhodnejšie ceny oproti konkurencii alebo priamym dopravcom. V aktuálnom predvianočnom období navyše ponúka sympatickú 15% zľavu z objednávky, a to pri zadaní kódu VIANOCE15.


Doba doručenia je garantovaná vďaka vopred zazmluvneným kapacitám s najväčšími svetovými dopravcami. Balík po Európe dostane príjemca pri voľbe služby Expres už do druhého dňa. Doba doručenia do ostatných krajín sveta je do štyroch dní.


Na stránke služby Balík do zahraničia nájdete prehľadnú kalkulačku ceny balíka, kam zadáte informácie o adresátovi a rýchlo zistíte cenu služby. Zvoliť môžete aj, či si želáte službu Standard, alebo Expres podľa toho, ako sa s dodaním ponáhľate. Ihneď po podaní objednávky získate sledovacie číslo, vďaka ktorému budete mať neustále prehľad, kde sa zásielka nachádza. Môžete tak jednoducho online sledovať predpokladaný čas doručenia a informovať prípadne adresáta.


Balík do zahraničia poskytuje zadarmo poistenie zásielok do hodnoty 100 €. Pri zásielkach s vyššou hodnotou účtuje 2 % z poistnej sumy. Prepravovanú zásielku možno uhradiť v hotovosti, alebo napríklad pohodlne bankovým prevodom či kartou.

 

PR

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk