Na slovenský trh vstupuje značka Sunlight

Značka Sunlight je už v niektorých krajinách dobre zavedenou a rokmi preverenou značkou. Pod značkou Sun či Svelto, vstupuje teraz i na slovenský trh. Značka Sunlight ponúka kompletný rad prípravkov s dvojitou čistiacou silou.


Portfólio značky Sunlight

 

Tablety Sunlight Classic sú určené pre spotrebiteľov, ktorí vyhľadávajú ekonomické riešenie a chcú veľké balenie za výhodnú cenu. Pre posilnenie účinkov tohoto radu je odporúčané spotrebiteľom použiť navyše doplnky ako sú leštidlo a soľ. Sunlight Classic je určený na každodenné čistenie kuchynského riadu. Tablety Sunlight All in 1 sú ideálnym pomocníkom pre tých, ktorí hľadajú cestu efektívneho zužitkovania svojho času.


Tablety Sunlight All in 1 obsahujú všetko, čo umývačka a riad potrebujú. Je cieľom hĺbkové čistenie zaschnutej špiny či odolnej mastnoty? Alebo snaha dodať skleným pohárom, tanierom a ďalšiemu príslušenstvu do kuchyne maximálny lesk, no zároveň ich citlivé povrchy nepoškodiť? Odpoveďou na otázky zákazníka môže byť Sunlight All in 1.


Tablety Sunlight Expert Extra Power sú vyvinuté tak, aby zbavil kuchynský riad aj umývačku aj tých najodolnejších škvŕn a pripálenín a kuchynský riad zanechal perfektne čistý a žiarivý. Svieža vôňa, silný čistiaci účinok, ochrana skla – to sú vlastnosti, ktoré v sebe skĺbi Sunlight Expert.


Sunlight Čistič umývačky riadu pôsobí na bežne neviditeľných miestach. Mastnota a vodný kameň sa usádzajú v zákutiach umývačky a ak nebudú minulosťou, riad nebude dokonalý, pretože žiarivo čistá umývačka znamená žiarivo čistý riad.


Sunlight Osviežovač umývačky riadu vďaka príjemnej citrusovej vôni zabezpečuje, že umývačku riadu bude krásne voňať i v čase jej nečinnosti. V rámci šetrenia s vodou a energiou by sa mala umývačka spúšťať až keď je naplnená na maximálnu kapacitu. Nie každý je ale schopný dosiahnuť toto maximum každý deň a preto niekedy trvá deň alebo viac než sa naplní. Lenže niekedy sa stáva, že postupne pridávaný riad začne časom nepríjemne zapáchať. So Sunlight Osviežovačom umývačky toto razenie možno zastaviť.


Sunlight Leštidlo do umývačky riadu zabraňuje vzniku škvŕn a šmúh, ktoré by mohli byť chybičkou krásy na sklenenom kuchynskom riade a zároveň mu dodáva diamantový lesk.

 

Zdroj: redakcia

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk