Datart otvoril v Trnave predajňu 21. storočia

Predajňa je prvou na Slovensku v rámci konceptu „Predajňa 21. storočia“. Hlavným motívom unikátneho konceptu je humanizácia priestoru. Dôraz je kladený na prehľadnosť vystaveného tovaru, jednoduchšiu orientáciu a pohyb v predajni vďaka použitiu nových materiálov a technológií.


Koncepcia predajne je riešená unikátnym spôsobom, ktorý zatiaľ nikto iný na Slovensku neponúka. Pri tvorbe nadčasového dizajnu sa Datart v spolupráci s architektonickým ateliérom Lila inšpiroval v zahraničí. Rovnako vychádzal zo svojich dlhodobých skúseností, z potrieb a prianí zákazníkov a aktuálnych trendov životného štýlu.

 

„Zákazníkom chceme čas strávený v našej predajni čo najviac spríjemniť. V novom dizajne používame prírodné odtiene zelenej a viac drevených prvkov,“ hovorí Martin Heřmánek, riaditeľ predaja Datartu.

 

Nová predajňa Datartu sa nachádza v trnavskom obchodnom centre City Arena, kde doteraz predajňa so spotrebnou elektronikou chýbala. Ide o menšiu predajňu s plochou 435 m2 a otváracou dobou denne od 9 do 21 hod. „V predajni máme z každej kategórie vystavené to najzaujímavejšie, čo trh ponúka. S výberom vhodného spotrebiča zákazníkom poradia naši špecialisti, ktorí poznajú celý sortiment Datartu. Ak tovar nemáme priamo v predajni, tak ho zákazníkovi v prípade záujmu objednáme. Veľké spotrebiče rozvážame našou Datart dopravou sedem dní v týždni. Nový spotrebič vynesieme zákazníkovi až na určené miesto, zapojíme ho, predvedieme, upraceme po sebe a v prípade záujmu odvezieme starý na ekologickú likvidáciu,“ dopĺňa Ivo Burian, oblastný manažér predaja pre Slovenskú republiku a dodáva: „Predajňa je šetrnejšia k životnému prostrediu. Vďaka novému LED osvetleniu, usporiadanému do zaujímavého dizajnu, ušetrí až tretinu elektrickej energie.“

 

novy datart

 

Zdroj: redakcia

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk