Slovnaft výrazne rozšíri počet predajní Fresh Corner

Po otvorení prvých predajní v minulom roku začala spoločnosť s ďalšou fázou rekonštrukcie alebo úprav pôvodných priestorov na čerpacích staniciach.


Vo Fresh Corneroch je dostupná nová ponuka kvalitnej kávy, občerstvenia a potravín každodennej spotreby. Do konca roka by mali byť predajne Fresh Corner dostupné na viac ako 70 čerpacích staniciach Slovnaft v rámci celého Slovenska.

 

V súčasnosti je v prevádzke 14 predajní v novom dizajne Freshh Corner vo Vyšnom Kubíne, Lučenci, Záhorskej Bystrici, Dolnom Kubíne, Banskej Bystrici, Žiline, Banskej Štiavnici, Šamoríne, Galante, Moldave nad Bodvou, Ružomberku, Bardejove a na dvoch čerpacích staniciach v Bratislave. V júli začal Slovnaft s modernizáciou ďalších štyroch predajní v Pezinku, Bernolákove, Ilave a Poprade, úprava ďalších čerpacích staníc sa spustí v auguste.

 

„Po vlaňajšom otvorení prvých troch pilotných predajní Fresh Corner tento rok rozšírime náš nový koncept maloobchodného predaja a služieb na viac ako štvrtinu siete čerpacích staníc Slovnaft. Zákazníci nájdu v predajniach Fresh Corner nielen príjemné prostredie a kvalitné služby, ale najmä vždy čerstvé občerstvenie a chutnú kávu,“ uvádza Timea Reicher, riaditeľka maloobchodu Slovnaft.

 

Ponuka predajní Fresh Corner sa líši v závislosti od veľkosti čerpacej stanici. Na niektorých predajných miestach je okrem občerstvenia a kávy k dispozícii aj ponuka produktov každodennej spotreby – napríklad pekárenských, mliečnych či trvalých potravín.

 

Koncept Fresh Corner zavádzajú aj ďalšie siete čerpacích staníc Skupiny MOL, ktorej členom je aj Slovnaft. Zákazníkom sú k dispozícii v Českej republike, Chorvátsku, Maďarsku, Rumunsku, Slovensku, Slovinsku a Srbsku.

 

Zdroj: redakcia

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk