KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Hľadáte paletový vozík na prepravu ťažkých bremien v predajni?

 

Príjem paliet na sklad, vychystávanie tovaru v predajni aj za prítomnosti zákazníkov, to žiada spoľahlivú bezpečnú a rýchlu techniku. Univerzálne ručné paletové vozíky STILL HPS a STILL HPT prepravia až 3000 kg. Robustná oceľová konštrukcia odolá aj tým najnáročnejším situáciám nielen v maloobchode. Vďaka širokej ponuke pneumatík prejdú po akomkoľvek type podlahy. Ručné paletové vozíky STILL sú jednoducho ovládateľné. Veľký riadiaci uhol riadiaceho oja zaručí presné manévrovanie aj v tých najužších priestoroch.

 

STILL rucny paletovy vozik hps hpt


Vozík HPS 25 s funkciou rýchleho zdvíhania umožní veľmi rýchlo zdvíhať bremená, pomôže tak zvýšiť obrat produktov. Transportné valčeky pod hrotmi vidlíc uľahčia zdvíhanie paliet. Chcete náklad premiestniť vodorovne aj zdvíhať? S voliteľným elektrickým alebo ručným zdvihom zdvihnete bremená až do 1000 kg do maximálnej výšky 800 mm.

 

Spoločnosť STILL je dlhodobo jedným z popredných dodávateľov vysokozdvižných vozíkov, plošinových vozíkov, ťahačov a najnovších intralogistických systémov. Približne 9000 zamestnancov, 4 výrobné závody, 14 pobočiek v Nemecku, 17 dcérskych spoločností v zahraničí a predajná sieť s 246 predajcami na celom svete premenili spoločnosť STILL na úspešnú spoločnosť s medzinárodnou pôsobnosťou. Najvyššia kvalita, spoľahlivosť a inovatívne technológie spoločnosti STILL splnia dnes aj v budúcnosti požiadavky malých, stredných aj veľkých firiem.

 

Prečítajte si aj: 6 faktorov výberu manipulačnej techniky

 

Zdroj a foto: STILL

 

PR