KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

SÁRA predstavila univerzálny držiak pútača!

 

Pútače do regálov alebo tiež stoppery patria nepochybne medzi najvýraznejšie POS nosiče. V predajni je ich rola nezastupiteľná. Pomáhajú šíriť marketingové posolstvá obchodníkov a účinné sú aj pri podpore predaja produktov. Nový univerzálny typ držiaka pre pútače a stoppery uviedla nedávno na trh spoločnosť SÁRA.

 

SARA drziak putaca PTEL01 02

 

Vytiahnu tovar v regáli z anonymity, komunikujú doplnkové informácie o produkte, vizuálne ho prepájajú s nadlinkovou kampaňou, pomôžu upozorniť na novú značku, balenie, či komunikujú promo akciu.  S pomocou stopperov, orientovaných kolmo do uličky, tovar v regáli nezanikne, naopak podporíte nimi impulzívne nákupy. A výborným sluhom sú aj pre obchodníkov. Účinne komunikujú posolstvá v rámci vernostných programov, upútavajú na produkty privátnych značiek aj komunikujú akcie.

 

Pestrú ponuku držiakov pútačov a stopperov nájdete v portfóliu spoločnosti SÁRA. Tá aktuálne prichádza s novinkou, je ňou univerzálny držiak PTEL01, ktorý je určený pre ESL (Electronic shelf labels) lišty. Jeden typ môžete aplikovať na oblé i koľajnicové lišty. Jeho inštalácia je jednoduchá, rovnako ako aj výmena vizuálov pútačov, ktoré sú v držiaku umiestnené. Prispôsobiteľný je tiež tvar stopperov.

 

Chcete vyskúšať, či je držiak vhodný aj pre vaše ESL lišty? Jeho vzorku môžete Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript..

 

Kto je SÁRA?

 

POS továreň, ktorej odborníci navrhujú a vyrábajú POS materiály, reklamné stojany a pútače v atraktívnom dizajne a vysokej kvalite. Zvýraznia výrobok v mieste predaja. Realizujú kompletný interiér vášho predajného miesta. Viac než 1500 štandardných produktov nájdete v  e-shope. V profesionálnom Dizajn štúdiu pre vás pripravia ďalšie 3D návrhy zákazkových riešení. Takmer 30 ročná skúsenosť v odbore zaručuje vysoké štandardy v kvalite tovaru a služieb.


Zdroj a foto: www.sara.cz

 

PR