RAJO predstavuje novinky pre vegánov
Vegánska komunita neustále rastie, a to ako v zahraničí, tak aj u nás doma. K najčastejším dôvodom patrí snaha o zmenu životného štýlu, podporu zdravia, spestrenie a odľahčenie jedálnička alebo iné príčiny. Pre všetkých, ktorí sa vybrali rastlinnou cestou, RAJO pripravilo zaujímavé produkty na uľahčenie ich stravovania.
Vývoju rastlinných produktov sa tento výrobca na Slovensku venuje už viac ako 10 rokov. Aj vďaka tomu aktuálne prichádza s krémom á la mascarpone, krémom na varenie, alternatívou sprejovej šľahačky či rastlinného masla. Ich receptúra osloví každého, kto si chce spestriť svoj jedálniček o nové možnosti.
„K príprave vegánskych alternatív pre slovenského spotrebiteľa nás inšpirovali skúsenosti zákazníkov s našimi rastlinnými produktami na mnohých exportných trhoch. Teší nás, že si naše novinky rýchlo získali dôveru, a tiež mimoriadne pozitívne ohlasy ohľadne kvality, zloženia a chuti, ktorá zaujala nielen vegánov,“ hovorí Andrea Horváthová, produktová manažérka RAJO.
Všetky receptúry RAJO Vegan produktov sú 100 % rastlinné, čo potvrdzuje aj certifikát V-Label. Predstavujú ideálnu alternatívu živočíšnych mliečnych produktov pre vegánov, vegetariánov, flexitariánov či jednoducho ľudí preferujúcich rastlinnú stravu. Ich zloženie a vlastnosti umožňujú dopriať si klasické i moderné jedlá bez obmedzení.
• Unikátnym produktom na našom trhu je RAJO Vegan krém á la mascarpone, ktorý sa dá využiť v sladkej i slanej kuchyni. Krém získa po vyšľahaní jemnú konzistenciu.
• Vegan krém na varenie, vhodný do polievok, omáčok a na zapekané jedlá, sa môže pochváliť čistou receptúrou na báze ovsa bez stabilizátorov. Vďaka jeho neutrálnej chuti si ho možno dochutiť podľa vlastných preferencii a potrieb.
• Milovníkov viedenskej kávy poteší vegánsky topping v spreji. S obsahom tuku 15 % si chuť klasickej sprejovej šľahačky užije každý bez výčitiek.
• Vegánska alternatíva masla je ideálna na prípravu nátierok alebo do pečenia. Vyrobená na báze repkového, kokosového a bambuckého tuku sa ľahko rozotiera a prekvapí svojou jemnou maslovou chuťou.
Zdroj: RAJO