KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Nová značka Garden Gourmet prináša vegánske pokrmy

Dopyt po vegánskych a vegetariánskych jedlách u nás stále rastie. Dôvodom je predovšetkým rastúci záujem ľudí o zdravý životný štýl alebo snaha nahradiť živočíšne proteíny rastlinnými. Už aj na Slovensku si budú môcť milovníci bezmäsitých jedál vychutnať chladené veggie pokrmy, s ktorými prichádza na trh značka Garden Gourmet.

 

vegansky incredible burger v

 

Táto značka sa usiluje inšpirovať všetkých ľudí, aby častejšie ochutnávali veggie pokrmy. Jej snahou je prinášať svojim zákazníkom potraviny z vegetariánskej a vegánskej kuchyne, ktoré sú nielen chutné, ale aj nutrične vyvážené. Cieľom Garden Gourmet je ukázať cestu, ako si obľúbiť bezmäsitú kuchyňu bez väčších kompromisov na chuti a výživových vlastnostiach jedál.


Garden Gourmet si zakladá na kvalitnom zložení. Produkty sú preto zárukou overených ingrediencií. Vyrábajú sa v susednej Českej republike, v závode TIVALL Krupka spoločnosti Nestlé. Väčšina veggie pokrmov obsahuje sójové a pšeničné bielkoviny. Samotné ingrediencie sú pestované v súlade s princípmi udržateľnosti. V ponuke je napríklad už vegánsky Incredible burger, či vegetariánsky Veggie burger. Milovníkov kuchyne Blízkeho východu zrejme osloví korenistý vegánsky Falafel.


Práve súhra chutí a vôní rôznych tradičných kuchýň bola značke Garden Gourmet inšpiráciou pre ich bezmäsité pokrmy. Vegetariánske Veggie guľôčky si zasa možno vychutnať napríklad v talianskych či ázijských receptoch. Nemenej zaujímavá je aj zeleninová špecialita Veggie rondo špenát a syr.


Obľúbená klasika vegetariánsky Veggie rezeň zasa prekvapí svojou chuťou a vysokým obsahom rastlinných bielkovín a vlákniny. Univerzálne použitie ponúkajú aj vegánske Veggie rezance, ktoré sa hodia ako prísada do veľkého množstva rôznych receptov.


Všetky jedlá sa vyznačujú rýchlym a jednoduchým spôsobom prípravy. Veggie pokrmy si navyše v receptoch možno obmieňať zvolením inej prílohy či omáčky. Všetky produkty sú dostupné v obchodných sieťach a supermarketoch Kaufland a sieti predajní Labas Fresh.

 

Zdroj: Nestlé

 

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk