KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Mars má novú riaditeľku pre ľudské zdroje

Od 12. októbra sa k tímu v Prahe pripojila Daria Maslovskaya, ktorá je zodpovedná za štyri krajiny regiónu Mars Multisales.

 

daria maslovskaya


Daria Maslovskaya je v tejto oblasti skúsenou profesionálkou. Jej kariéra je ukážkovým príkladom snahy Marsu o rozvoj talentov, pretože za 13 rokov, ktoré strávila v Marse, mala možnosť pracovať v rôznych oblastiach, pozíciách a regiónoch a zastáva rôzne vedúce úlohy v oblasti Ľudia & Organizácia (ako Mars označuje ľudské zdroje). Posledné tri roky pracovala ako riaditeľka v Rusku a Bielorusku pre spoločnosť Royal Canin, ktorá je súčasťou podnikania Mars.


Na svojej novej pozícii riaditeľky ľudských zdrojov bude Daria zodpovedná za štyri krajiny v regióne Mars Central Europe: Maďarsko, Slovensko, Česko a Rumunsko. Do stredoeurópskeho tímu prinesie cenné skúsenosti, pretože vo svojich predchádzajúcich úlohách viedla talentovú agendu aj organizačný vývoj v rýchlo rastúcom ruskom obchode.


Daria Maslovskaya je pôvodom z Ruska, rozmanitosť národností v tíme stredoeurópskeho vedenia sa teda opäť rozširuje. Veľký dôraz sa kladie tiež na rodovú rovnováhu. V súčasnej dobe tvoria polovicu členov vedúceho tímu ženy.

 

Zdroj: Mars

 

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk