KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

DHL Supply Chain má nového generálneho riaditeľa

Spoločnosť DHL Supply Chain Slovensko menovala na pozíciu generálneho riaditeľa Piotra Okurowského. Na pozícii nahrádza Nica Schütza.

 

piotr okurowski v

 

Nic Schütz preberá novú úlohu v skupine DPDHL so sídlom v nemeckom Bonne. Piotr Okurowski pôsobí v odvetví logistiky viac ako 25 rokov a vo svojej novej funkcii sa sústredí na ďalšie zrýchlenie rastu a úspechu slovenského podnikania. DHL Supply Chain Slovakia sa výrazne zameriava na implementáciu najnovších logistických trendov a inovácií, čím vytvára konkurenčnú výhodu a zlepšuje služby zákazníkom.


Piotr Okurowski na Slovensko prichádza z DHL Supply Chain Poľsko, kde ako generálny riaditeľ významne prispel k zdvojnásobeniu podielu firmy na poľskom trhu a k úspechu startupov pre nadnárodných zákazníkov v elektronickom obchode a spotrebiteľskom sektore. Do roku 2009 úspešne riadil dodávateľský reťazec, skladovacie a prepravné operácie pre spoločnosti Lyreco a PepsiCo. Je absolventom Fakulty priemyselnej automatizácie na Technickej univerzite Varšava, Executive MBA diplom získal na Quebec University, Montreal a Varšavskej ekonomickej škole v roku 2007.

 

Zdroj: DHL Supply Chain Slovensko

 

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk