KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Konica Minolta Slovakia s novým výkonným riaditeľom

Stal sa ním Milan Kasík. V spoločnosti pôsobí na rôznych pozíciách už viac ako 15 rokov.

 

Ambíciou Milana Kasíka v rámci Slovenska je nie len udržať dlhodobo vysoké podiely v oblasti tlače, ale aj podporovať celosvetovú transformáciu značky Konica Minolta na poskytovateľa praktických a kreatívnych IT riešení pre každodennú prácu.

 

Milan Kasik


Pred šiestimi rokmi prišiel M. Kasík na Slovensko uplatniť svoje bohaté skúsenosti s priamym predajom. Postupne vytvoril novú kostru priameho predaja, ktorá pokrýva nové oblasti predaja produktov a služieb Konica Minolta. „Základom budúcnosti pre spoločnosť Konica Minolta je prinášať praktické a kreatívne IT riešenia pre pracovný život. Už dnes tvorí poskytovanie IT služieb približne 20 % našich celkových hospodárskych výsledkov. Chceme sa sústrediť na poskytovanie riešení na aktuálne problémy firiem,“ konštatuje M. Kasík.


Zmena na pozícií výkonného riaditeľa prichádza po siedmich rokoch. Jej cieľom je prispôsobiť sa novým trendom, produktom a ponúkaným službám. S tým súvisí aj plánované otváranie nových pracovných pozícií. Či už je to UX manažér, alebo špecialista pre celosvetovú novinku Workplace Hub. Nový výkonný riaditeľ spoločnosti Konica Minolta Slovakia sa chce sústrediť najmä zvyšovanie motivácie a kvalifikácie zamestnancov ako aj profesionality poskytovaného servisu. M. Kasík kladie dôraz aj na mladú generáciu: „Konica Minolta musí byť pre mladú generáciu synonymom dobrého zamestnávateľa spojená s profesionalitou a kreativitou.“


Zdroj: Konica Minolta

 

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk