KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

CBA Slovakia s novým generálnym riaditeľom

Generálnym riaditeľom CBA Slovakia, a.s. sa stal Wiesław Chlebuś, ktorý v predstavenstve spoločnosti doteraz pôsobil ako prevádzkový riaditeľ.

 

wieslaw chlebus v


W. Chlebuś mal od septembra 2018 v rámci tejto významnej maloobchodnej siete s viac ako 300 predajňami po celom Slovensku na starosti prípravu a realizáciu plošnej modernizácie predajní pod novou značkou Kačka. CBA Slovakia prechádza od vstupu nového majiteľa komplexnou zmenou, ktorej cieľom je upraviť ponuku podľa potrieb zákazníkov so zameraním na kvalitné slovenské potraviny, a to vo väčších a modernejších predajniach.

 

W. Chlebuś pôsobil v minulosti ako prevádzkový manažér a riaditeľ vo veľkých maloobchodných sieťach Jeronimo Martins (Biedronka) a PLUS Discount.


Doterajší generálny riaditeľ Lukáš Mucha mal kľúčovú úlohu v procese transformácie spoločnosti po vstupe nového majiteľa. Od apríla sa bude venovať vlastnému podnikaniu v oblasti nehnuteľností, v ktorých pôsobia predajne spoločnosti a so spoločnosťou pripravujú ďalšie rozšírenie spolupráce.


Zdroj: CBA Slovakia, a.s.

 

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk