KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Avion v Bratislave opäť vedie Vladimír Béreš

vladimir beresObchodné centrum AVION v Bratislave od júna tohto roka opäť vedie Vladimír Béreš. Skúsený manažér už riadil toto centrum v rokoch 2002 až 2006.

Pri riadení AVIONU využije aj svoje skúsenosti z manažovania nákupných centier MEGA v Rusku, pričom niektoré z nich dosahujú návštevnosť 30 až 40 miliónov ľudí ročne. Centrá MEGA rovnako ako AVION patria developerskej spoločnosti IKEA Centres, ktorá centra vlastní, stavia aj spravuje.

 

„Do AVIONU prichádzam v čase, keď najväčšie nákupné centrum na Slovensku zažíva obdobie expanzie a obnovy. Najdôležitejšie pre mňa na novej pozícii bude úspešne dokončiť rozbehnuté projekty a čo najlepšie docieliť plány, ktoré si centrum stanovilo. Tento rok v centre pribudne moderná gastro pasáž, ktorá svojím konceptom a architektúrou bude unikátom v rámci centier na Slovensku. Verím, že pre zákazníkov prinesie nielen nové gastronomické zážitky, ale aj miesto pre relax a príjemne stretnutia,“ povedal Vladimír Bereš, nový riaditeľ AVIONU v Bratislave.

 

 Vladimír Béreš sa po riadení bratislavského AVIONU stal v roku 2006 property manažérom pre štyri nákupné centra AVION v Česku aj na Slovensku a neskôr manažérom expanzie skupiny IKEA Centres pre ČR a SR.

 

V rokoch 2011 až 2016 pôsobil ako regionálny riaditeľ IKEA Centres v Rusku. Vo svojom portfóliu mal na starosti šesť nákupných centier MEGA v Moskve a v regiónoch Ruska. Centrá MEGA rovnako ako AVION patria do developerskej skupiny IKEA Centres. Moskovské centra dosahujú rozlohu od 160- do 225-tisíc štvorcových metrov prenajímateľnej plochy. Mega Belaya Dacha dosahuje ročnú návštevnosť 40 miliónov ľudí.

 

Po návrate z Ruska Vladimír Béreš až doteraz pôsobil striedavo v Bratislave a Kodani ako Business Process Development manažér pre Európu spoločnosti IKEA Centres.

 

Zdroj: OC Avion 

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk