Vianočné darčeky pre cestovateľov: praktické a zaujímavé reklamné predmety

Každá firma má svoj spôsob, ako úspešne uzavrieť odpracovaný rok. Ak uvažujete o nejakom prekvapení či poďakovaní pre zamestnancov, obdarovať ich môžete vhodným darčekom. Čo by sa mohlo páčiť vášnivým cestovateľom?

 

vianocne predmety cestovatelia 

Chcete svojim zamestnancom dopriať darček, ktorý bude praktický a zároveň im vyčarí úsmev na tvári? Prinášame vám zoznam TOP vianočných darčekov pre milovníkov cestovania.


Praktický tip: Ak chcete darovať osobnejšie vianočné darčeky, neváhajte ich individuálne prispôsobiť každému zamestnancovi. Samozrejme, pokiaľ tím pozostáva zo stoviek ľudí, je to náročné, no ak vašu firmu tvorí len zlomok z nich, určite využite takúto príležitosť. Zamestnanci budú o to viac poctení.

 

 

Stieracia mapa sveta


Medzi nápadité darčekové predmety pre cestovateľov patrí stieracia mapa sveta. Okrem funkcie zaujímavej dekorácie totiž prináša aj radosť. Nejde len o obyčajný kus papiera.

 

stieracia mapa 1223

 

Všetci milovníci cestovania sa vďaka stieracej mape ešte viac ponoria do sveta objavovania nových miest. Mapa je vyrobená z dvoch vrstiev, pričom hornú je možné jednoduchým spôsobom stierať pomocou karty, mince alebo iného predmetu. Na dolnej vrstve tak budú jasne zvýraznené miesta, ktoré už dotyčný navštívil.

 

 

Originálny termohrnček


Na cestovanie sa výborne hodí aj termohrnček, ktorý môžete svojim zamestnancom personalizovať. Napríklad, tým, že na každý dáte individuálne vygravírovať meno. Termohrnček vyniká hlavne tým, že spája všetky výhody klasickej termosky, avšak je vo výrazne kompaktnejších rozmeroch. Ide tak o mimoriadne praktický darček, ktorý poteší.

 

termo hrncek 1223

 

 

Cestovný batoh


Každý vášnivý cestovateľ by mal mať kvalitný cestovný batoh, ktorý ho bude sprevádzať na jeho potulkách. Dôležitý je odolný materiál, praktické funkcie a v neposlednom rade aj dizajn.


Takýto vianočný darček môžete doplniť napríklad o potlač s vlastným logom. Vaši zamestnanci si tak aj na cestách radi pripomenú firmu, v ktorej pracujú a ktorá ich obdarovala originálnym cestovným batohom.

 

cestovatelsky batoh 1223

 

 

Tričko s vlastnou potlačou


Nech už ide o cestovanie do akejkoľvek destinácie, základom je zobrať si so sebou dostatok oblečenia. Aj vášnivým cestovateľom sa tak zíde nejaké tričko navyše. Ak ich chcete potešiť na zamestnaneckom večierku, dajte im vyrobiť tričko s vlastnou potlačou. Môže byť vo farbách vašej firmy a obohatené o logo.

 

 

Sada prvej pomoci


Aj počas cestovania sa môžu stať neočakávané situácie, s ktorými jednoducho nikto nepočíta. Preto je skvelým riešením nosiť so sebou sadu prvej pomoci. Tá by okrem zdravotníckych pomôcok mala obsahovať aj baterku, nožík či základné náradie. Takúto sadu môžete dať vyrobiť svojim zamestnancom v dizajne vašej firmy. Spojíte tak príjemné s užitočným.

 

Zdroj: mpromotion.sk

Foto: freepik a mpromotion.sk

 

PR

 

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk