KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

IKEA otvorila plánovacie štúdio v Žiline

IKEA sa snaží svojim zákazníkom ešte viac priblížiť a byť dostupná pre čo najviac ľudí. Preto v žilinskom Auparku zriadila svoje prvé IKEA plánovacie štúdio v regióne, ktoré zákazníkom ponúka nielen pomoc s online nákupom, ale aj odborné poradenstvo v oblasti plánovania kompletného bytového zariadenia a obchodných priestorov.


Štúdio je dostupné pre všetkých a ponúka služby ako poradenstvo v rámci online nákupu, pomoc pri plánovaní riešení do domácnosti či obchodných priestorov a službu Plánovanie kuchýň a Plánovanie skríň a úložných priestorov.


Zákazníci môžu služby plánovacieho štúdia využiť kedykoľvek počas otváracích hodín štúdia a to bez poplatku. Výnimkou je služba Plánovanie kuchýň, či Plánovanie skríň a úložných priestorov, na ktorú sa zákazník môže objednať na stránke Plánovacie štúdio Žilina - IKEA.


„Po Košiciach, je žilinské IKEA plánovacie štúdio druhé na Slovensku a jeho otvorenie považujeme za veľmi dôležitý krok ako byť k našim zákazníkom ešte bližšie.“ hovorí Lucia Klečková, riaditeľka obchodného domu IKEA Bratislava.


IKEA Slovensko do konca roka 2022 eviduje 13 936 členov IKEA Family zo Žiliny a jej okolia. Za posledný rok v priemere jeden člen IKEA Family zo Žiliny nakúpil v IKEA (v obchodnom dome alebo online) 2,7-krát, zatiaľ čo slovenský priemer IKEA Family členov je 3,6-krát. IKEA Slovensko teda vníma, že zákazníci zo Žiliny a okolia majú záujem o služby IKEA, a preto sa ich snaží pre Žilinčanov urobiť čo najdostupnejšie.


„V Žiline už dlhšie ponúkame pre našich zákazníkom službu Klikni a vyzdvihni a službu IKEA výdajné miesto, ktoré poskytuje zákazníkom objednať si a vyzdvihnúť IKEA produkty nad 20kg. Sme radi, že sa k týmto službám pridali aj ďalšie a Žilinčanom môžeme ponúknuť pomoc s plánovaním svojich domovov a online nakupovaním,“ dodáva L. Klečková.


IKEA plánovacie štúdio sa nachádza v Auparku Žilina na prízemí a jeho dizajn sa nesie v modernom a minimalistickom štýle, s nádychom Škandinávie. Zamestnanci IKEA budú pre zákazníkov k dispozícii každý deň od 9:00 do 21:00 a radi im pomôžu s inšpiráciami a riešeniami na mieru, či s nákupom sortimentu a služieb online.


Zdroj: IKEA

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk