KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Halfprice otvára na Slovensku tretiu predajňu

Po jarnom debute prichádza HalfPrice s treťou predajňou módy, športových potrieb a vybavenia do domácnosti. Pribudla vo Zvolene.

 

Prvá z predajní off-price reťazca HalfPrice bola otvorená v Nitre v nákupnom centre Galéria Promenáda v apríli t.r., v septembri pribudla druhá prevádzka v nákupnom centre Mirage Žilina a aktuálne trojlístok doplnila predajňa tejto značky vo zvolenskom nákupnom centre Európa. O tom, že koncept slovenských zákazníkov zaujal, svedčí vysoká návštevnosť predajní.

 

V HalfPrice zákazníci nájdu pestrú ponuku produktov svetových značiek za atraktívne ceny so zľavami až do 80%. Predávaný sortiment predajne zahŕňa oblečenie, obuv, módne doplnky, športový sortiment, bytové dekorácie a doplnky do kuchyne či pre domácich miláčikov.

 

Off-price reťazec HalfPrice má v Európe už viac ako 60 predajní. V decembri 2021 zahájil na poľskom trhu predaj produktov aj online. Koncept je zatiaľ dostupný v Rakúsku, Poľsku, Českej republike, Slovinsku, Chorvátsku i v Maďarsku.

 

„Expanzia na zahraničné trhy je jedným z našich strategických cieľov. Slovensko je siedmym trhom, na ktorom sme v tomto roku debutovali. Rozvoj značky je úspechom celého tímu. Rozhodovaniu o smerovaní obchodných aktivít vždy predchádzajú dôkladné analýzy a pozorovanie očakávaní zákazníkov v danom regióne. Sme presvedčení o tom, že koncept multibrandového reťazca s modelom off-price si získa srdcia obyvateľov Slovenska,“ hovorí Adam Holewa, prezident predstavenstva HalfPrice.

 

Čo plánuje HalfPrice na Slovensku? Tri veľké slovenské mestá sú podľa slov Joanny Czyżewskej, viceprezidentky správnej rady HalfPrice len začiatkom. Na Slovensku plánujú otvorenie aj ďalších predajní.

 

Zdroj: HalfPrice

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk