STILL predstavil špičkový regálový vozík

Značka STILL dopĺňa svoju produktovú paletu o nový regálový (man-down) vozík NXV do vysokých a úzkych skladových uličiek. Vozík zaručuje komfortné, bezpečné a rýchle skladovacie procesy.

 still nxv

 

Pri výškach zaskladňovania až 13,8 m pomáha aktívna stabilizácia bremena a kamera na vidliciach k zamedzeniu vzniku škôd nabehnutím na regál. Systém zjednodušuje polohovanie, pomáha zvýšiť bezpečnosť a rýchlosť pri nakladaní.


Prvým testovaním prešiel nový vozík STILL NXV v rámci praktickej štúdie v spoločnosti Bad Heilbrunner GmbH & Co. KG bravúrne. Testovacích vodičov presvedčili najmä ergonomické prvky vozíka. Bezpečnostné prvky zastupuje kamera prenášajúca obraz na monitor vodiča, nový krížový laser, aktívna stabilizácia bremena a na prianie dodávaný polohovací laser. Vďaka veľmi malým rozmerom otočných výsuvných vidlíc je možné optimálne využiť takmer každé miesto v sklade s vysokými regálmi. Nový vozík NXV má tiež možnosť poloautomatického nájazdu k regálovej priehradke, disponuje Lithium-iontovou technológiou - nie je potrebná výmena batérií, sú možné veľmi krátke doby nabíjania a vďaka modulárnej konštrukcii sa dajú vozíky cielene konfigurovať podľa potrieb zákazníka.


Zdroj a foto: STILL


PR

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk