KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

ST.NICOLAUS spúšťa predaj cez nový e-shop

Slovenský výrobca a distribútor alkoholických i nealkoholických nápojov ST.NICOLAUS inovuje svoje predajné kanály. Obchodným partnerom predstaví v júli nový e-shop www.nicolauspartner.sk, ktorý efektívne doplní klasický predaj cez obchodných zástupcov a zákaznícku linku.


„Súčasťou našej dlhodobej stratégie je zefektívniť procesy súvisiace s nákupom a predajom. Nový e-shop sme vyvinuli špeciálne pre zákazníkov zo segmentu HORECA a pre nezávislý retail, teda malé nesieťové prevádzky. Objednávku po novom zrealizujú kedykoľvek budú potrebovať, jednoducho a na pár klikov,“ hovorí Matej Sabol, generálny riaditeľ ST. NICOLAUS.


E-shop www.nicolauspartner.sk obchodným partnerom prinesie balík výhod, medzi najvýznamnejšími je kompletná ponuka sortimentu na jednom mieste a súčasne flexibilný časový rámec realizovania objednávky, nakoľko ju budú vedieť zrealizovať 24/7 počas celého roka, na všetkých užívateľských platformách (počítač, tablet aj telefón). Nový obchod zároveň klienta značne odbremení od administratívnej agendy, nakoľko je v e-shope implementovaná funkcia zapamätania objednávok pri opakovanom nákupe. Zákazník má tak vo svojom konte kompletný prehľad o zrealizovaných nákupoch, ale aj o zaujímavých akciách či špeciálnych objemových a vernostných balíčkoch.


„Aktuálne v našej databáze evidujeme niekoľko tisíc zákazníkov. E-shop nám pomôže poskytnúť obchodným partnerom špičkové služby v krátkom čase. Súčasne odbremení našich obchodných zástupcov od zdĺhavej administratívy spojenej s objednávkami. Budú sa tak môcť intenzívnejšie venovať starostlivosti o zákazníka,“ vysvetľuje M. Sabol.


E-shop bude tiež plniť funkciu informatívneho webu, ktorý prinesie zákazníkovi aktuálne informácie o cenách a termíne dodania tovaru, prehľad o jednotlivých produktoch a súčasne aj aktuálnych výhodných nákupoch. „Pre verných zákazníkov máme pripravené špeciálne akcie a novinky, o ktorých ich budeme informovať prostredníctvom pravidelného newslettera,“ dodáva generálny riaditeľ.


Zdroj: ST.NICOLAUS

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk