KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

V poradí 151. predajňu otvoril Lidl v Tornali

Tento rok otvoril Lidl už štyri nové predajne – predtým v Bardejove, Poprade a Košiciach – a aktuálne sa nachádza v 92 slovenských mestách. Okrem toho Lidl aktuálne prevádzkuje v Liptovskom Hrádku a Ilave aj outlety so spotrebným tovarom. Do konca kalendárneho roka otvorí diskont ešte aspoň dve ďalšie predajne – v novej bratislavskej autobusovej stanici Nivy a v Moste pri Bratislave.

 

lidl tornala

 

Predajňa Lidl sa v Tornali nachádza na Mierovej ulici a zamestnanie v nej nájde 21 ľudí. Rozmer predajnej plochy je 1300 metrov štvorcových a pre zákazníkov je k dispozícii 93 parkovacích miest a taktiež nabíjačka pre elektromobily.


„Od prvých výkopových prác až po dnešné slávnostné otvorenie ubehlo desať mesiacov. Predajňu v Tornali sme však zvažovali dlhšie a som rád, že sa naše plány naplnili,“ uviedol Marián Šimko, obchodný riaditeľ Lidl Slovenská republika.


Predajňa v Tornali privíta zákazníkov v novej a prehľadnej vizualite, vďaka ktorej sa bez problémov zorientujú v ponuke reťazca. Pre Lidl sú trvalá udržateľnosť a zodpovednosť dôležitými témami, preto sa spolieha na energeticky úsporné LED technológie pri osvetlení a súčasťou vzduchotechniky sú výkonné filtre, ktorých účelom je lepšie zachytávanie nového koronavírusu tak, aby sa vo vyčistenom vzduchu nedostával späť do predajne. Aj v tejto predajni platia všetky preventívne hygienické opatrenia, vďaka ktorým Lidl obstál v hygienickom audite nezávislého kontrolného orgánu TÜV SÜD. Súčasťou nového ekologického štandardu sú elektronické cenovky pre sortiment ovocia a zeleniny, ktorých výhodou je úspora papiera, ako aj jednoduchšia orientácia pre zákazníkov a obsluha pre personál. Zákazníci môžu využiť bezplatné internetové wifi pripojenie, k dispozícii majú kávomat s Fairtrade certifikovanou kávou a vďaka vlastnej pekárni bude pre nich v priebehu celého dňa pripravené pečivo priamo z pece.


Zdroj: Lidl

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk