KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Home Credit prichádza s novým Šikovným účtom

Tento nástroj umožňuje jeho užívateľom nakupovať na splátky čokoľvek, kdekoľvek a kedykoľvek. Na výber sú dva varianty Šikovného účtu, pričom si klient môže vybrať buď klasickú platobnú kartu alebo virtuálnu. Transakcie si môže rozložiť do splátok podľa svojej potreby.


V týchto dňoch začala spoločnosť Home Credit ponúkať Šikovný účet v dvoch tarifách: Šikovný účet a Šikovný účet PLUS. Šikovný účet v základnom variante je pre klientov úplne zadarmo, k účtu má v ponuke vydanie klasickej karty alebo virtuálnej karty, ktorú si môže nahrať do mobilnej peňaženky Apple Pay alebo Google Pay. Virtuálnu kartu v mobilnej aplikácii je možné okamžite použiť na platenie na internete alebo pomocou Apple Pay a Google Pay na platenie u obchodníkov či poskytovateľov služieb.


Jednou z hlavných výhod Šikovného účtu je možnosť rozloženia transakcií do splátok podľa individuálnych preferencií klienta s výhodnejšou úrokovou sadzbu. Klient si tiež môže previesť finančné prostriedky na svoj bežný účet, ktoré si rovnako môže rozložiť do splátok.


Šikovný účet PLUS, ktorý je spoplatnený sumou 1,49 € mesačne, ponúka naviac k výhodám základnej tarify Šikovného účtu zľavy u viac ako 650 partnerov v rámci vernostného programu Premia, kde u niektorých partnerov možno ušetriť až 20 % z nákupov. Ďalšou výhodou variantu PLUS je raz ročne nákup na splátky s nulovým úrokom. Pri riadnom splácaní je možné štyrikrát do roka čerpať bonus v podobe 10 % zaplatených úrokov späť.


Klient sa môže prepínať medzi jednotlivými tarifami na svojom účte pohodlne v mobilnej aplikácii alebo prostredníctvom klientskeho centra Home Credit, podľa jeho aktuálnych potrieb. Bezplatne je možné prejsť na tarifu PLUS dvakrát ročne a na základnú tarifu je zmena bez obmedzenia. Keď je pre klienta výhodné využiť akúkoľvek službu navyše v rámci tarify PLUS, jednoducho si variant Šikovného účtu prepne v mobilnej aplikácii, a naopak si účet môže zmeniť späť na základnú tarifu podľa potreby.


Šikovný účet môžu klienti získať v partnerských predajniach a e-shopoch alebo si oň môžu priamo požiadať na stránke Home Creditu.


Zdroj: Home Credit

 

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk