KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Somat Gold získal certifikát kvality TÜV

Značka tabliet do umývačky riadu Somat Gold od spoločnosti Henkel získala najvyššie hodnotenie od nemeckého testovacieho inštitútu TÜV. Ide o ocenenie nemeckých spotrebiteľov, ktorí hodnotili produkty na základe vlastnej skúsenosti a spokojnosti s ich používaním.


Somat Gold získal certifikát kvality na základe nezávislého hodnotenia nemeckých zákazníkov, ktorí dlhodobo používajú tento produkt a majú skúsenosť aj s ďalšími podobnými. Tablety na umývanie riadu testovali počas vybraného obdobia, následne boli výsledky vyhodnotené a najlepším značkám udelil nemecký testovací inštitút hodnotenie kvality.


Podmienkou bolo, aby produkt otestovalo minimálne 100 zákazníkov, ktorí ho využívali doma počas stanoveného času. V hodnotení sa zohľadňovalo niekoľko aspektov: celková spokojnosť s používaním produktu, celková spokojnosť s čistiacim výkonom a celková spokojnosť s ochranou a leskom riadu. Zákazníci následne pretavili spokojnosť do päťbodovej stupnice, pričom v každej kategórii musel hodnotený produkt dosiahnuť minimálnu známku 2,2, aby sa dostal medzi najlepších.


Tablety na automatické umývanie riadu Somat Gold prinášajú do domácnosti viac komfortu, ešte lepší čistiaci výkon a bonusom je prémiový vzhľad. Účinná receptúra v sebe ukrýva technológiu hĺbkového čistenia, ktorá si poradí s pripáleninami a odstráni aj zaschnuté škrobové škvrny. Somat Gold je účinný proti škvrnám od čaju aj kávy a výsledky umývania sú viditeľné už pri 40°C. Okrem funkcie soli a leštidla, chráni sklo pred koróziou a má funkciu rýchleho schnutia.


Výhodou je tiež moderný obal– tablety sú v predaji v prémiovom uzatvárateľnom, vodeodolnom a ľahko uskladniteľnom obale. Aby bolo použitie Somat Gold tabliet ešte jednoduchšie, tablety sú zabalené vo fólii rozpustnej vo vode.


Zdroj: Henkel

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk