KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

COOP Jednota získala ocenenie Najlepší interiér predajného priestoru

Maloobchodná sieť COOP Jednota v rámci svojich nových alebo redizajnovaných predajní kombinuje inovatívne technológie, atraktívny dizajn a tradičné prvky. Charakterizuje to aj supermarket v Detve, za ktorý COOP Jednotu ocenila odborná porota v súťaži Hermes komunikátor roka 2020 titulom Najlepší interiér predajného priestoru.

 

coop jednota detva

 

„Snažíme sa pracovať tak, aby sme spĺňali náročné potreby spotrebiteľov. Nová predajňa vystihuje našu obchodnú filozofiu, prepája moderné prvky a technologické novinky s úctou k našim tradíciám,” uviedol Branislav Lellák, vrchný riaditeľ obchodnej sekcie COOP Jednoty Slovensko. „Za toto ocenenie sme veľmi vďační. Vážime si dôveru našich zákazníkov aj uznanie odborníkov. Potvrdilo sa nám, že kvalitná práca a snaha neustále sa zlepšovať má zmysel,“ dodal.


Výberom ľudových prvkov si chcel tradičný reťazec uctiť ľudové umenie, interiér aj exteriér predajne je inšpirovaný detvianskym folklórom. Pri projektovaní COOP Jednota spolupracovala s miestnou odborníčkou na ľudové umenie Ivetou Smilekovou, ktorá v meste Detva zachováva silný historický odkaz tohto regiónu svojimi ručne vyrábanými krojmi a folklórnymi predmetmi.


Prevádzka je vybavená LED televízormi a elektronickými cenovkami v sekcii ovocia a zeleniny či samoobslužnými pokladňami. Nechýba kiosk, na ktorom si zákazníci môžu vyhľadať informácie o tovaroch, aktuálnych akciách alebo výške zliav na ich karte.


Supermarket s rozlohou 656 m2 otvorilo spotrebné družstvo COOP Jednota Krupina, ktoré prevádzkuje 147 predajní v 11 okresoch Slovenska a zamestnáva takmer tisíc ľudí. „Otvorenie nového, už 36. supermarketu COOP Jednota Krupina je naším symbolickým príspevkom k oslavám 150. výročia vzniku slovenských spotrebných družstiev. Neustále rozvíjame a modernizujeme obchodnú sieť, snažíme sa zachovať si vlastnú identitu slovenského reťazca prevažne so sortimentom potravín od slovenských výrobcov. Obzvlášť v Detve sa nám podarilo aj po vizuálnej stránke veľmi pekne spojiť tradíciu a slovenskosť vyjadrenú folklórnymi motívmi s moderným a ekologicky šetrným vybavením predajne,“ priblížil Jozef Vahančík, predseda predstavenstva COOP Jednota Krupina.


COOP Jednota si počas galavečera odniesla zároveň tretie miesto na základe vyhodnotenia kvantitatívneho prieskumu verejnej mienky realizovaného prieskumnou agentúrou Median SK.


Hermes komunikátor roka je ocenenie pre najlepšie komunikujúcu inštitúciu v SR so zákazníkom. Odbornú garanciu projektu zastrešuje prieskumná agentúra Median SK, Katedra marketingovej komunikácie Filozofickej fakulty Univerzity Komenského v Bratislave aj analytik výskumu Slovenského rozhlasu RTVS Jindřich Bardon.


Jedným z cieľov projektu je motivovať inštitúcie v SR k skvalitňovaniu komunikácie s verejnosťou, štátnymi autoritami, obchodnými partnermi, vlastnými zamestnancami a hlavne klientmi, ako aj ďalšími pre inštitúciu zaujímavými cieľovými skupinami.

 

Zdroj: COOP Jednota Slovensko

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk