KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Tesco spúšťa možnosť online nákupov v ďalšom slovenskom meste

Spoločnosť Tesco rozširuje svoju službu online nákupov po Žiline a okolí aj v Martine.

Tesco Online nákupy sú medzi Slovákmi veľmi obľúbené. V minulom roku tržby za objednanie výrobkov online vzrástli o 11 %.

 

 

Služba Tesco Online nákupy na Slovensku už úspešne funguje v mestských a prímestských častiach Bratislavy, Nitry, Trnavy, Košíc, Prešova a od jari 2019 tiež v Žiline a jej okolí.


Od polovice augusta sú nákupy potravín cez smartfón, tablet a počítač dostupné aj pre všetky mestské časti Martina. Presnú dostupnosť služby si obyvatelia overia podľa miesta bydliska a PSČ.


Zákazníci si svoj virtuálny košík plnia na webstránke www.tesco.sk/martin alebo zadávajú svoju objednávku prostredníctvom mobilnej aplikácie Tesco Online nákupy. Môžu si vyberať z ponuky vyše 18 000 produktov s takmer 2 500 výrobkami v týždňovej akcii. Za doručenie nákupu zaplatia v rozmedzí od 1,59 do 4,49 € v závislosti od vybraného času dovozu. Spoločnosť Tesco im pritom garantuje, že ceny všetkých tovarov online sú rovnaké ako v kamennom obchode v tom istom dni.


Tesco nákupy na doručenie pripravujú podľa objednaných zoznamov tzv. pracovníci vychystávania tovaru. Títo špecialisti dôkladne kontrolujú kvalitu každého nákupu tak, aby pripravený tovar zostal aj počas distribúcie v optimálnom stave a teplote. Následne sa tovar prepravuje priamo k dverám zákazníka. Spoločnosť Tesco v priemere mesačne rozvezie približne 800-tisíc výrobkov na viac ako 100-tisíc kilometrovej dopravnej sieti. Vernými zákazníkmi Tesco online predaja sú najmä obyvatelia Bratislavského kraja, ženy na materskej dovolenke, zaneprázdnení mladí ľudia a čoraz viac aj dospelé deti, ktoré nákup venujú rodičom ako darček.


Okrem online nákupov ponúka spoločnosť tento obchodník aj službu Klikni + Vyzdvihni. Tá umožňuje zákazníkom vyzdvihnúť si svoju elektronickú objednávku už vopred zabalenú a pripravenú na odber. Jej veľkou výhodou je, že si rovnako ako pri online nákupe zákazník sám zvolí dátum a čas prevzatia svojej objednávky. Na strednom Slovensku je služba Klikni+Vyzdvihni dostupná v hypermarkete Žilina.


Zdroj:Tesco

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk