KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Výpredaje v Datarte štartujú hneď po Vianociach

Vianočné výpredaje v kamenných predajniach Datart aj na e-shope www.datart.sk odštartujú v pondelok 26. decembra. Zľavnených bude viac ako tisíc produktov naprieč celým sortimentom. Zľavy pri niektorých tovaroch sa budú pohybovať na úrovni až 70 percent.


„Vianočné výpredaje sú u nás už tradične veľmi obľúbené. V minulom roku zákazníci kupovali počas nich najmä televízory, veľké spotrebiče, notebooky a smartphony, pričom televízory boli absolútnym megahitom, tvorili 50 % obratov,“ hovorí Iva Pavlousková, hovorkyňa spoločnosti Datart.

 

Výpredaje sa budú tento rok týkať viac ako tisíc produktov naprieč celým sortimentom od mobilných telefónov, malých kuchynských spotrebičov až po televízory a veľké spotrebiče.

 

„Vianočné výpredaje potrvajú do polovice januára. Zákazníci, ktorí nájdu pod stromčekom darčekovú kartu Datart, ju môžu v rámci výpredaju veľmi dobre zhodnotiť,“ dodáva I. Pavlousková. Cieľom výpredajov je vyprázdniť sklady a uvoľniť miesto pre nákup nového tovaru. Datart pri výpočte zliav vychádza zo skutočných cien v predvianočnom období.

 

Zdroj: redakcia

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk