KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Darujte použité škatule e-shopom, zarobíte na tom

Hromadia sa vám v predajni škatule, v ktorých vám prišiel tovar? Zbavte sa ich ľahko tak, že ich prenecháte e-shopom, ktoré podnikajú vo vašom okolí. Ušetríte si nielen čas, ale aj prácu.

 

krabice


Majitelia internetových obchodov radi ušetria náklady na obalový materiál, preto nemajú problém pre škatule prísť, vytriediť požadované rozmery a na svoje náklady si ich odviezť.


Skúsenosti z praxe ukazujú, že najväčší záujem je o veľké a pevné škatule. Neprekáža, ak má na sebe zvyšky lepiacich pások alebo sú mierne otlčené. Naopak malé škatuľky a iný obalový materiál si e-shopy spravidla kupujú u svojich dodávateľov, ktorí im dokážu garantovať požadovanú kvalitu. Dopyt je po nich preto menší.


Ako získať svojho odberateľa škatúľ? Skontrolujte na mape internetových obchodov, aké sídlia vo vašom okolí a oslovte ich s ponukou na spätný odber krabíc.


Rada na záver znie: nebojte sa osloviť naozaj každého. Aj malý internetový obchod vás mesačne odbremení od desiatok krabíc, ktoré by ste inak museli niesť na svojich pleciach.

 

Foto: Flickr.com