KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Garden Gourmet uvádza vegánsku novinku

Ide o rastlinnú alternatívu tuniaka, ktorá uzrela svetlo sveta pri príležitosti Svetového dňa tuniakov. Novinka je bohatá na bielkoviny, vlákninu a omega-3 mastné kyseliny. Vuniak je prvá vegánska „ryba“ v portfóliu značky a zároveň jeden z prvých výrobkov svojho druhu na našom trhu.

 

garden gourmet thun visch v

 

Najnovší prírastok do rodiny Garden Gourmet je vyrobený z hrachového proteínu, vďaka čomu pripadá na 100 gramov výrobku viac ako 22 gramov bielkovín! Rovnako ako skutočná ryba, aj vuniak obsahuje omega-3 mastné kyseliny, ktoré prispievajú k normálnej funkcii mozgu, správnej činnosti srdca a udržaniu normálneho krvného tlaku. Aj to je jeden z dôvodov, vďaka ktorým sa novinka pýši písmenom B na „výživovom semafore“ Nutri-Score.


V chuťových testoch uviedlo až 81 % ľudí, že vuniak chutí podobne ako jeho živočíšny náprotivok, takže je ideálny do cestovinových omáčok, šalátov, sendvičov i na pizzu. Jednoducho všade tam, kde by ste si vychutnali aj klasického tuniaka.


Uzatvárateľné sklenené balenie je na rozdiel od klasických hliníkových plechoviek znovu použiteľné, vďaka čomu je aj šetrnejšie k prírode. Obal je tak v súlade s dlhodobými ekologickými cieľmi značky, ktorá sa okrem iného zaviazala, že do konca roku 2022 bude úplne uhlíkovo neutrálna.


Novinka je dostupná vo vybraných kamenných obchodoch a online supermarketoch.

Zdroj: Nestlé

 retail newsletter banner F2

 

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk