KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Hornbach prináša nový prémiový sortiment krmív FINEVO

Krmivá FINEVO pre psov a mačky nutrične zodpovedajú individuálnym stravovacím požiadavkám.

 

finevo v

 

Krmivá sú obohatené o potrebné vitamíny a minerálne zložky, vďaka čomu pokrývajú náročnú výživovú hodnotu. Bielkoviny a vláknina zasa zabezpečia dobrú stráviteľnosť krmiva. Komplex antioxidantov (vitamín A,B, D, E) posilní imunitu a prispieva k správnej tvorbe energie.


Hornbach sa pri vývoji prémiového sortimentu krmív FINEVO riadil zásadou: čo je na obale, je aj vo vnútri. „V krmivách FINEVO nie sú odpady živočíšnej výroby pod vynaliezavým názvom vedľajšie produkty živočíšnej výroby. Zloženie všetkých receptúr je verejne známe,“ ubezpečuje Daniel Brychta.


Prémiové krmivá FINEVO obsahujú vysoký podiel mäsa (minimálne 55 % pri krmive pre mačky a 65 % pri krmive pre psov), vyváženú kombináciu potrebných živín pre zdravie, ale aj niekoľko variantov príchutí pre potešenie domácich miláčikov. Samozrejmosťou sú balenia v rôznych veľkostiach.


V ponuke možno nájsť aj krmivá vyvinuté pre špeciálne potreby zvierat. FINEVO prináša krmivá pre aktívne zvieratá, juniorov a seniorov, zvieratá s potravinovými alergiami a tiež krmivá pre sterilizovaných psov a mačky. Nezabudlo sa ani na zvieratá so zažívacími ťažkosťami, pre ktoré je ideálne krmivo bez obsahu obilnín FINEVO GRAIN FREE. Krmivá tiež neobsahujú žiadne farbivá, živočíšnu múčku, cukry či geneticky modifikované potraviny. FINEVO si zakladá na vysokom podiele čerstvého a sušeného mäsa. Vysokokvalitné oleje, zelenina, bobule a bylinky navyše poskytujú prírodné živiny a účinné látky.


Milovníkov zvierat však poteší možnosť zastaviť sa s vaším štvornohým členom rodiny priamo v predajniach Hornbachu. Domáci miláčikovia majú totiž vstup do predajní povolený.

 

Zdroj: Hornbach

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk