KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Nový cider FRISCO SPRITZ inšpirovaný letným kokteilom

Portfólio ciderov Frisco sa rozširuje o novú príchuť Frisco Spritz. Milovníkom miešaných drinkov prináša unikátnu kombináciu sviežich pomarančov a horkastých byliniek.

 

frisco cider spritz


Jedinečný cider je ideálnym nápojom na domácu letnú párty či príjemný večer v meste. Frisco Spritz dopĺňa tri existujúce príchute - Brusnicu, Jablko a citrón a Lesné ovocie.


Každá plechovka či fľaška tejto novinky ponúka jemne perlivý ochutený cider, ktorý v sebe skrýva osviežujúcu chuť šťavnatých pomarančov doplnenú jemným dotykom bylinnej horkosti. Ich mix prináša zážitok najmä ženám, ktoré dávajú prednosť sladším ovocným príchutiam.


„Pri vývoji novej príchute sme sa inšpirovali miešanými nápojmi, ktoré zažívajú vo svete i na Slovensku veľký rozmach a medziročne rastú na obľube u spotrebiteľov o dvojciferné čísla. Naša novinka je zaujímavá tým, že v sebe ponúka už namiešanú chuť obľúbeného kokteilu a po otvorení si ju možno okamžite vychutnať,“ uviedla Zuzana Imrichová, brand manažérka značky Frisco.


Štýlový nápoj z portfólia Plzeňského Prazdroja Slovensko má prilákať nových spotrebiteľov mimo pivnej kategórie ku konzumácii ďalšieho produktu.

 

Frisco je vyrobené fermentáciou jablčného muštu. Všetky použité ingrediencie sú prírodné a nepridávajú sa do neho žiadne umelé sladidlá či konzervanty. Cider neobsahuje lepok, preto ho môžu piť aj celiatici. Vyvážená ovocná chuť bez horkých chmelových tónov a ideálne množstvo alkoholu z neho robia skvelý drink na dámske večierky a posedenia s kamarátkami. Je k dispozícii v dvoch baleniach – v 0,33 l fľaši s unikátnym „twist-off“ otváraním bez potreby otvárača a v praktickej 0,4 l plechovke. Počas letných mesiacov budú môcť ľudia túto prémiovú novinku ochutnať na letných festivaloch Majáles či Grape.

 

Zdroj: Frisco

 

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk