KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Niečo sladké na chalupu, stanovačku a k vode

K príjemným chvíľam relaxu na chalupe, stanovačke s priateľmi či k aktívnemu oddychu pri vode si možno dopriať niečo naozaj dobré. Ponúknite svojim zákazníkom lahodné pečivo z novej edície Zo srdca sladké, ktoré pre vás upiekli majstri z pekární Penam.

 

 

penam sladky swing cokoladovy v2

 

Viete si predstaviť, ako môže chutiť čokoládový Swing? Je to nadýchané kysnuté cesto plnené lahodnou čokoládovou náplňou zatočené do netradičného tvaru. Päť chutných kúskov spolu tvorí bochník, z ktorého si každý môže odlomiť ten svoj. Zo srdca sladký Swing čokoládový ocenia všetci maškrtníci, pretože obsahuje až 50 % poctivej čokoládovej náplne. Je to tip na sladké raňajky, desiatu či olovrant k šálke kávy alebo ľadového čaju.

 

 

penam vianocka v

 

Jemná, vláčna, ľahučká a ručne pletená – taká je Zo srdca sladká Vianočka, ktorú uplietli šikovné ruky majstrov pekárov z Penam. S maslom a džemom alebo medom ráno príjemne naštartuje na letné dobrodružstvá, a to nielen počas dovolenky. Čerstvá vydrží až štrnásť dní.

 

 

penam twister s naplnou makovou

 

Verili by ste tomu, že aj twister môže byť sladký? Zo srdca sladký Twister s náplňou makovou je čerstvou novinkou v sortimente Penam. Je z kysnutého cesta, ručne zapletený do nevšedného tvaru a chuťové poháriky prekvapí bohatou 50 % náplňou. Ocenia ho aj nečakaní návštevníci, ktorí zavítajú na chalupu, preto je praktické mať ho poruke. 

 

 penam zavin s naplnou makovou

 

Makovník, to je skrátka slovenská klasika, ktorej sa nikdy nepresýtime. Zo srdca sladký Závin s náplňou makovou je skvelým sladkým štartom do nového dňa, chutným dezertom k šálke kávy či čaju, príjemne zasýti s vychladeným jogurtom, osviežujúcim jogurtovým nápojom či smoothie. Makový závin skrátka musí byť! Najmä ten s bohatou náplňou až 50 %.

 

Zdroj: Penam

 

PR

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk