KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Farebná revolúcia pre oblečenie

Dylon Ocean Blue

 

Spoločnosť Henkel uvádza na trh zaujímavú novinku – Dylon – all in one farby na oblečenie. Vďaka nej sa dá nafarbiť vybrané oblečenie alebo bytový textil jednoduchým vypraním v bubne práčky.


Novinka Dylon ponúka možnosť premeniť zabudnuté či vyblednuté kúsky zo šatníka v nové, výrazné prvky pre farebné outfity. V rámci jedného pracieho cyklu dokáže nafarbiť zároveň niekoľko kúskov oblečenia, napríklad tri tričká naraz. Farbiť je možné s paletou ôsmich žiarivých farieb: sýtočervená Tulip Red, intenzívna čierna Intense Black, sivá Smoke Grey, pudrová ružová Peony Pink, oceánsky modrá Ocean Blue, námornicky modrá Navy Blue, smaragdovo zelená Emerald Green a svetlofialová Dusty Violet.


Farbu stačí vložiť do bubna práčky a zapnúť správne pracie cykly, aby sa oblečenie či bytový textil najprv zafarbili a následne vyprali dočista. Netreba sa obávať žiadneho zbytočného odpadu, špinavých rúk ani nečistoty v kúpeľni.

 

Najlepší výsledok je možné dosiahnuť pri farbení bavlny a produktov z ľanu a viskózy. Novinka sa neodporúča aplikovať na tkaniny ako satén, vlna a plne syntetické vlákna. Vyvarovať sa treba rovnako následnému sušeniu na radiátore prípadne vystaveniu nového farebného oblečenia silnému slnečnému žiareniu.

 

Zdroj: redakcia

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk