KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Taliansky originál v dvoch verziách

Lovilio Grana Padano

 

Milovníci syrov vedia, že syr Grana Padano nie je obyčajný názov, ale je to syr s chráneným zemepisným označením. Leto prináša zaujímavé príležitosti ako ho ešte lepšie využiť. Ponuka však musí byť dobre viditeľná a ideálne doplnená aj o novinky.


Maloobchodný reťazec Lidl v tejto súvislosti prináša nielen pre milovníkov tohto syra hneď dve novinky. Lovilio Grana Padano je originálny polotučný syr dozretý a spracovaný priamo v Taliansku. V novom balení s praktickým plastovým zipsovým uzáverom, v ktorom si dlhšie udrží kvalitu, čerstvosť a charakteristickú arómu je v ponuke strúhaný. Dochutí bolonské špagety a paradajkovú polievku, ale aj zapekanú zeleninu, rizoto či obyčajné miešané vajíčka.


Druhou novinkou s chráneným zemepisným označením je Lovilio Parmigiano Reggiano, polotučný tvrdý syr. Jemné hoblinky tradičného talianskeho syra s intenzívnou a plnou chuťou zvýraznia chuť miešaného listového šalátu s balzamicom, šalátu z čerstvej zeleniny, ale aj rôznych druhov cestovín. Prekvapí svojou chuťou aj na tmavom chlebíku s maslom.

 

Zdroj: redakcia

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk