Čo dokáže kozmetika obsahujúca kakao?

kakao kozmetikaNie je náhoda, že kakao je považované za „superpotravinu“. Vedeli ste, že kakao obsahuje až okolo 300 chemicky identifikovateľných látok.


Konkrétne ide o tuky, veľké množstvo antioxidantov (flavonoidy) a minerálnych látok (draslík, vápnik, horčík a meď). Kakao má priaznivý vplyv na krvný tlak, prevenciu cukrovky, podporuje imunitu a chráni cievy, je teda ideálnym preventívnym prostriedkom, ktorý chráni pred srdcovými ochoreniami. Navyše priaznivo ovplyvňuje psychickú pohodu, tlmí pocit únavy a podporuje mozgovú činnosť.

 

Aké má kakao účinky na pokožku? Kakaové maslo obsahuje prírodné oleje, aminokyseliny, antioxidanty, ktoré zvláčňujú a rozjasňujú pokožku, pridáva sa preto i do kozmetických prípravkov. Kozmetika vďaka nemu získa jemnú čokoládovú vôňu. Ukrýva v sebe mladosť a pokožka zostane po krémoch z kakaového masla nádherne hebká a vláčna. Rovnaké pozitívne účinky ocenia aj vaše vlasy, pôsobí antioxidačne a regeneruje najmä počas chladnejších dní.

 

NOVINKA NIVEA Sprchový gél CARE & COCOA - jemná a zmyselná starostlivosť o pokožku.
Ošetrujúce krémové zloženie s kakaovým maslom a mliečnymi proteínmi rozmaznáva pokožku a zanechá ju dostatočne hebkú a hydratovanú. V ponuke v balení 250 ml.

 

Výživné telové mlieko Cocoa Indulging
Dodáva suchej pokožke intenzívnu, dlhotrvajúcu výživu. Rýchlo sa vstrebávajúce telové mlieko s technológiou Hydra IQ je obohatené o prírodné kakaové maslo a vitamín E pre hĺbkovú a dlhotrvajúcu hydratáciu. Zanecháva pokožku hodvábnu a prevoňanú vôňou kakaa. V ponuke v balení 250 ml .

 

Telové mlieko do sprchy Cocoa Indulging
Zvláčni, vyživí a hydratuje pokožku v sprche či vani ihneď po umytí. V ponuke v balení 250 ml.

 

Zdroj: redakcia

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk