Kingswood uvádza dve nové príchute

kingswood rose orosOsviežujúci jablčný nápoj Kingswood po úspechu klasickej verzie prináša nové verzie Dry a Rosé. Kingswood Dry osloví milovníkov suchého a polosladkého vína, Kingswood Rosé vyniká osviežujúcou chuťou. 


Kingswood Dry má o 40 % menej cukru ako Kingswood Original a vďaka tomu lepšie vynikne aróma šťavnatého zeleného jablka. Kingswood Rosé upúta nielen chuťou ale aj výraznou vôňou červeného jablka. Nové verzie cideru budú môcť spotrebitelia ochutnať už od apríla.

 

Kingswood  neobsahuje žiadne chemické konzervanty, umelé arómy, sladidlá alebo farbivá. Vhodný je aj pre celiatikov. Kingswood je však špecifický aj tým, že sa vyrába zo starostlivo vybraných jabĺk a pripravený je na mieru pre chuťové poháriky Slovákov. To potvrdili aj tzv. slepé ochutnávky. V doteraz uskutočnených dvoch takýchto testoch Kingswood skóroval najlepšie medzi bežne dostupnými cidermi na Slovensku.

 

Spotrebitelia si od apríla budú môcť okrem 0,4 l fľašky kúpiť Kingswood aj v plechovke s objemom 0,33 l. Plechovky budú balené v 4-packoch, čo je výhodnejšie a tiež praktickejšie balenie.

 

Zdroj: redakcia

 

cider skupinka

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk