KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

BILLA Slovensko má novú operatívnu riaditeľku

Od 1. januára 2019 sa ňou stala Ingrid Kužlíková. Zodpovedná je za oddelenia nákupu, privátnych značiek, space manažmentu a promo manažmentu.

 

ikuzlikova v

 

Ingrid Kužlíková nahrádza na pozícii Albenu Grozevu Georgievu, ktorá prijala pozíciu Chief operations officer v BILLA Bulharsko.


„Ingrid Kužlíková je dlhoročnou manažérkou v našej spoločnosti a sme radi, že prijala našu ponuku na povýšenie. Je príkladom možností kariérneho rastu v našej spoločnosti. Sme presvedčení o tom, že zúročí roky skúseností z oblasti nákupu čerstvého i suchého sortimentu,“ hovorí generálny riaditeľ spoločnosti BILLA s.r.o. Dariusz Bator.


„Z novej pozície budem úspešne pokračovať v naštartovanom zlepšení cenového vnímania Billy u jej zákazníkov a zvyšovať obľúbenosť u nich. Súčasťou bude aj rozširovanie o nové rady privátnych značiek, ktorých popularita z roka na rok rastie,“ konštatuje I. Kužlíková. Ako zároveň dodáva, dôležité je pre ňu aj rozvíjanie talentov v radoch zamestnancov.
Ingrid Kužlíková pôsobí v Bille od mája 2004 a od začiatku roka 2015 zastávala pozíciu Vedúcej oddelenia nákupu pre trvanlivé potraviny a nepotravinársky tovar.


Zdroj: BILLA

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk