KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Dachser Slovakia má nového obchodného manažéra

martin stiglincNovým obchodným manažérom divízie európskej logistiky Dachser Slovakia sa stal Martin Štiglinc. Na tejto pozícii bude zodpovedný za vedenie a podporu obchodného tímu, vytváranie obchodnej stratégie či za koordináciu tendrov a projektov.


Martin Štiglinc na novej pozícii zúročí svoje bohaté skúsenosti s obchodom v oblasti logistiky a súčasne hlbokú znalosť prostredia obchodného oddelenia Dachser Slovakia, v ktorom pôsobil od roku 2006 ako obchodný zástupca. Na pozícii obchodného manažéra bude mať na starosti vedenie obchodného tímu, tvorbu obchodnej stratégie a v neposlednom rade sa bude aj naďalej venovať budovaniu dlhodobých vzťahov s klientami.


„Nová pozícia mi umožní nielen ďalej rozvíjať viac ako 10ročné obchodné skúsenosti a ďalej profesionálne rásť, ale tiež posúvať tieto skúsenosti na nových obchodníkov, spoznať nových kolegov z rozličných krajín, učiť sa od nich a zároveň porovnať rôzne typy a štýly riadenia,“ hovorí Martin Štiglinc a dodáva: „Nemenej dôležitý je pre mňa aj fakt, že ostávam v spoločnosti Dachser, ktorá je jedným s lídrov v oblasti logistiky a udáva trendy pri implementácii nových riešení.“


Martin Štiglinc pôsobil na obchodných oddeleniach rôznych firiem už od začiatku svojej kariéry, ktorú odštartoval v roku 2005, a to najprv ako zástupca vedúceho prevádzky v spoločnosti MEGA nábytok a potom krátko ako lekársky zástupca v spoločnosti VIVAX Pharmaceuticals.

 

Zdroj: redakcia

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk