KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

Nový generálny riaditeľ Atosu je Martin Sůra

martin suraStal sa ním pre oba trhy, Slovensko aj Česko. Na čele spoločnosti Atos IT Solutions and Services po troch rokoch vystrieda doterajšieho riaditeľa Emila Fitoša.


E. Fitoš naďalej zostáva členom vedenia, ako exekutívny sponzor bude mať na starosti kľúčových zákazníkov, rozvoj strategických oblasti biznisu a koordináciu výskumných a inovačných projektov spoločnosti Atos.


„V spolupráci s bývalým generálnym riaditeľom Emilom Fitošom prevezmem postupne jeho agendu, tak aby bola zabezpečená čo najväčšia kontinuita v rozpracovaných projektoch a iniciatívach,“ hovorí nový generálny riaditeľ Atosu na Slovensku a v Českej republike Martin Sůra. Vo svojej pozícii sa plánuje sústrediť na rozvoj kľúčového biznisu spoločnosti.


Martin Sůra začal svoju profesionálnu kariéru v spoločnosti Hewlett-Packard Slovakia s.r.o. (ďalej len „HP“) v roku 1998 ako prvý zamestnanec slovenského obchodného zastúpenia pre Enterprise Business. Tri roky pôsobil ako District Manager pre verejnú správu na Slovensku. V rokoch 2006-2009 zastával niekoľko obchodných a manažérskych pozícií v regióne strednej a východnej Európy, Blízkeho východu a Afriky. V roku 2009 riadil obchodný rozvoj a rast pre podnikové služby na slovenskom trhu ako Country Sales Lead Enterprise Services a od roku 2010 pôsobil na Slovensku ako ES Country Director. V roku 2013 bol Martin Sůra vymenovaný za generálneho riaditeľa spoločnosti HP a zároveň sa stal aj riaditeľom divízie Enterprise Group.

 

Zdroj: redakcia

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk