KL SNC Banner top 1000x102px

KL SNC Banner side 450x1017px 004

KL SNC Banner side 450x1017px 004

IMMOFINANZ má nové vedenie pre Slovensko

ivan stykVýkonný výbor spoločnosti IMMOFINANZ vymenoval nový manažérsky tím pre Slovensko. Adrian Bodis pôsobí ako Country Manager pre financie a podporu a Ivan Styk ako Country Manager pre prevádzku.

 

 


Obaja budú podriadení priamo Výkonnému výboru a budú mať na starosti hlavný slovenský trh rakúskej realitnej spoločnosti.

 

styk

 

Ivan Styk (42) má magisterský titul v odbore Riadenie ľudských zdrojov a titul MBA z Manchester Business School. Má 18 rokov odborných skúseností získaných v spoločnosti Tesco plc, ktorá je jedným z najväčších maloobchodných predajcov na svete, pričom pôsobil na rôznych manažérskych pozíciách v Európe a Indii. Naposledy pôsobil ako Country Manager pre saudskoarabskú maloobchodnú spoločnosť Panda Retail Company.

 

adrian bodis

 

Adrian Bodis (33) má magisterský titul v odbore Finančný manažment /Podnikové financie a je tiež absolventom postgraduálneho štúdia ACCA. Má viac ako desaťročné odborné skúsenosti v oblasti financií, pričom zastával prevažne riadiace pozície v domácich i medzinárodných spoločnostiach z oblasti sieťových odvetví a naposledy pôsobil ako obchodný riaditeľ Slovenskej vodárenskej spoločnosti. 

 

IMMOFINANZ je spoločnosť pôsobiaca v oblasti komerčných nehnuteľností, ktorej aktivity sa zameriavajú na segmenty retailu a kancelárií na ôsmych hlavných trhoch Európy: v Rakúsku, Nemecku, Českej republike, na Slovensku, v Maďarsku, Rumunsku, Poľsku a Moskve. Hlavné podnikateľské aktivity zahŕňajú správu a rozvoj nehnuteľností. Portfólio nehnuteľností spoločnosti má hodnotu približne 5,5 miliardy EUR a zahŕňa viac ako 380 nehnuteľností. IMMOFINANZ je kótovaná na burzách vo Viedni (ATX index) a Varšave.

 

Zdroj: redakcia

Video

Víťazom Visa Slovak Top Shop 2023 je čokoládovňa Lyra

Retail Podcast

Tomáš Török, BizBuilders: Čo musí urobiť online obchodník pre svoj rast?
Otvoriť na novej karte

RETAIL SLOVNÍK

retail slovnik bannerLexikón najpoužívanejších odborných pojmov a skratiek v oblasti retailu

PARTNERSKÉ MÉDIÁ

 

Retail News CZ

 

Packaging Herald

banner KW

 

www.zahradnymagazin.sk